Prilyckegatan 67

Prilyckegatan 67

Slutpris

1 550 000 kr


Hisings Kärra— GÖTEBORG

Prilyckegatan 67


Slutpris
1 550 000 kr

Hisings Kärra— GÖTEBORG

Ljus och trivsam lägenhet med utsikt och kvällssol

I lugna trivsamma, barnvänliga Hisings Kärra ligger denna ljusa och välplanerade 3 rumslägenheten på våning 3/6 med en fantastisk utsikt. Området är lugnt med gröna ytor mellan husen och lekplatser och lundar med sittplatser. Kommunikationer in mot centrala Göteborg ligger inom bekväma gångavstånd. Skolor, förskolor och annan social service ligger vid Kärra torg och i närområdena. Natur och strövområden finns också i närområdet. För familjen finns det ett rikt utbud av förenings- och idrottsverksamhet om man så önskar. Föreningen har en egen hemsida: http://www.37an.net

Man kommer in i en ljus och välkomnande hall som går igenom hela lägenheten. Köket är ljust och välplanerat med moderna vitvaror såsom spis, fläkt, fullhöjd kyl och frys. Matplatsen är generös med plats för 4-6 personer och ligger invid fönstret som bjuder på en vidsträckt utsikt över nejden. Sovrum 1 ligger rakt över från köket, ljusa färger och rummet har plats för stor säng samt ett litet arbetshörn. Längre ner i hallen ligger det helkaklade badrummet med kar, wc, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Klädkammaren ligger också i hallen är stor med plats för mycket förvaring. I änden av hallen ligger vardagsrummet som är ljust och rymligt med plats för sittgrupp och tv-möbel, från vardagsrummet kommer man ut till balkongen. Balkongen är belägen med ett fritt västerläge och här finns det plats för en sittgrupp eller två.
Sovrum 2 når man från vardagsrummet, det är lite större än sovrum 1 och man får plats med en dubbelsäng samt ett litet arbetshörn


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 962 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-09-22

Mäklarhuset Lerum

Denna lägenhet på Prilyckegatan såldes av oss 2016-09-22. Se alla våra försäljningar i Hisings Kärra samt även på Prilyckegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.