Ridhästvägen 33

Ridhästvägen 33

Slutpris

2 875 000 kr


Gerrebacka— Hisings Kärra— Göteborg

Ridhästvägen 33


Slutpris
2 875 000 kr

Gerrebacka— Hisings Kärra— Göteborg

Radhuskänsla med vindsvåning - Två uteplatser

Naturnära radhuskänsla i denna ljusa och trevligt planerade bostadsrätt i familjevänliga Gerrebacka, där garage ingår! Bostaden är fördelad över tre plan där entréplan består av ett rymligt och ljust kök med plats för köksbord invid fönstret, badrum med dusch och toalett samt tvättmaskin. Vardagsrum som är generöst till storleken och rymmer en soffgrupp samt TV-möbel och även en uteplats i soligt läge med möjlighet till planteringar.
På plan två finner vi 4 stycken jämnstora sovrum, där planlösningen kan förändras till ett större sovrum och två mindre. Här finns även ett badrum i ljusa färger med badkar, toalett och tvättställ. Vidare ut i hallen så leder trappan oss upp till den tredje våningen där de nuvarande ägarna har byggt till en mycket fin vindsvåning. Här strömmar ljuset in från fönsterna med utsikt över området, spotlights i taket som lyser upp den fina väggpanelen samt en platsbyggd garderob. Här kan ni antingen använda rummet som ett spatiöst master bedroom alternativt ett avskilt vardagsrum för mysiga filmkvällar. Erforderliga dokument för montering av fönster på vinden samt trappa finns.

På utsidan om huset finner vi en stor altan på baksidan med en mindre, tillhörande gräsmatta samt planteringar för den med gröna fingrar. På framsidan är det en mindre, stenlagd uteplats vackert belägen med inramning av omgivande buskage. Till bostaden hör även ett garage samt ett förråd om cirka 6 kvm.

I Gerrebacka bor du i naturnära läge med närhet till naturen och stadens puls. Fina strövområden finns i området i form av skogarna Ellesbo och Svankällan, samt 4H gården i Tolsered. Anställda vid Volvo har även de närhet till sin arbetsplats då det ligger cirka 15 minuter från bostaden.
Rosa express tar dig snabbt och smidigt in till de mer centrala delarna av Göteborg.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
96/25 kvm
Avgift
5 941 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Våning
3 plan (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.