Ridhästvägen 33 / Gerrebacka / Hisings Kärra / Göteborg

Radhuskänsla med vindsvåning - Två uteplatser

Slutpris
2 875 000 kr
Boarea/biarea
96/25 kvm
Avgift
5 941 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Våning
3 plan (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ridhästvägen såldes av oss 2019-01-16. Se alla våra försäljningar i Hisings Kärra samt även på Ridhästvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gerrebacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Naturnära radhuskänsla i denna ljusa och trevligt planerade bostadsrätt i familjevänliga Gerrebacka, där garage ingår! Bostaden är fördelad över tre plan där entréplan består av ett rymligt och ljust kök med plats för köksbord invid fönstret, badrum med dusch och toalett samt tvättmaskin. Vardagsrum som är generöst till storleken och rymmer en soffgrupp samt TV-möbel och även en uteplats i soligt läge med möjlighet till planteringar.
På plan två finner vi 4 stycken jämnstora sovrum, där planlösningen kan förändras till ett större sovrum och två mindre. Här finns även ett badrum i ljusa färger med badkar, toalett och tvättställ. Vidare ut i hallen så leder trappan oss upp till den tredje våningen där de nuvarande ägarna har byggt till en mycket fin vindsvåning. Här strömmar ljuset in från fönsterna med utsikt över området, spotlights i taket som lyser upp den fina väggpanelen samt en platsbyggd garderob. Här kan ni antingen använda rummet som ett spatiöst master bedroom alternativt ett avskilt vardagsrum för mysiga filmkvällar. Erforderliga dokument för montering av fönster på vinden samt trappa finns.

På utsidan om huset finner vi en stor altan på baksidan med en mindre, tillhörande gräsmatta samt planteringar för den med gröna fingrar. På framsidan är det en mindre, stenlagd uteplats vackert belägen med inramning av omgivande buskage. Till bostaden hör även ett garage samt ett förråd om cirka 6 kvm.

I Gerrebacka bor du i naturnära läge med närhet till naturen och stadens puls. Fina strövområden finns i området i form av skogarna Ellesbo och Svankällan, samt 4H gården i Tolsered. Anställda vid Volvo har även de närhet till sin arbetsplats då det ligger cirka 15 minuter från bostaden.
Rosa express tar dig snabbt och smidigt in till de mer centrala delarna av Göteborg.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration