Viskabrovägen 7

Viskabrovägen 7

Slutpris

2 425 000 kr


Hökerum— Ulricehamn

Viskabrovägen 7


Slutpris
2 425 000 kr

Hökerum— Ulricehamn

Charmig och rymlig villa från 1932!

Vacker och charmig 30-tals villa i gott skick centralt belägen i Hökerum. Väl tilltagen tomt som är plan och lättskött. Rymligt hus som passar barnfamiljen väl med 3-4 sovrum i huset. Huset värms upp med fjärrvärme, fiber är installerat. Fint och modernt kök som renoverats de senaste åren. Stor och solig altan i syd-västläge bjuder in till härliga tillställning på sommarhalvåret.

På fastigheten finns dessutom garage, mindre verksamhetslokal samt gäststuga. Dessa byggnader står i befintligt skick och är i behov av viss renovering.

Hökerum är vackert beläget med närhet till natur och fina vandringsleder. I samhället finns förskola samt skola. Livsmedelsbutik i Tolkabro, endast 5 minuter med bil. I närheten finns sjön Mogden med bad och fiske möjligheter. Som köpare till detta hus erhåller man dessutom fiskerätt i halva Tolken. Banvall och därmed cykelavstånd till Ulricehamn där all vardaglig service och ett brett utbud av skolor och friluftsaktiviteter erbjuds. Bra allmänna kommunikationer och smidigt pendelavstånd till närliggande orter som Borås, Jönköping och Göteborg.

Varmt välkomna att boka in er till visningen!


Boarea/biarea
125/70 kvm
Driftkostnad
39 750 kr/år
Tomtarea
1 320 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-11-19

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Viskabrovägen såldes av oss 2021-11-19. Se alla våra försäljningar i Hökerum samt även på Viskabrovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.