Strandskategatan 17 / Hunnebostrand / Sotenäs

Västkustdröm i Hunnebostrand!

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea/biarea
130/50 kvm
Driftkostnad
30 051 kr/år
Totalareal
419 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-06-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Strandskategatan såldes av oss 2019-06-26. Se alla våra försäljningar i Hunnebostrand samt även på Strandskategatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strandskategatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa med högt och helt oslagbart läge, med äldre charm och havsutsikt att njuta av året om. Rymmer en spännande planlösning på tre våningar, med fem sovrum och generösa sällskapsutrymmen, som erbjuder gott om plats för hela familjen. Passar både som fritidshus och som året runt boende. Vackert ljusflöde från de många fönsterna och utgång till stor altan med fantastisk utsikt.
Källare med sovrum, kök och pentry med utsikt, pannrum, tvättstuga och vardagsrum. Källaren har egen ingång som passar bra för uthyrning om man så vill, här kan man enkelt göra en egen lägenhet av delar av våningen. Villan är i renoveringsbehov. Fastigheten ligger i ett lugnt och attraktivt område, med en kort promenad når ni Hunnebostrands kärna med restauranger, butiker och nöjesställen för alla åldrar. Havet erbjuder mängder av aktiviteter såväl sommar som vinter och båtlivet sommartid är fantastiskt. På sommaren lever orten upp med mängder av turister och vintertid infinner sig ett behagligt lugn.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration