Strandskategatan 17

Strandskategatan 17

Slutpris

5 400 000 kr


Hunnebostrand— Sotenäs

Strandskategatan 17


Slutpris
5 400 000 kr

Hunnebostrand— Sotenäs

Västkustdröm i Hunnebostrand!

Villa med högt och helt oslagbart läge, med äldre charm och havsutsikt att njuta av året om. Rymmer en spännande planlösning på tre våningar, med fem sovrum och generösa sällskapsutrymmen, som erbjuder gott om plats för hela familjen. Passar både som fritidshus och som året runt boende. Vackert ljusflöde från de många fönsterna och utgång till stor altan med fantastisk utsikt.
Källare med sovrum, kök och pentry med utsikt, pannrum, tvättstuga och vardagsrum. Källaren har egen ingång som passar bra för uthyrning om man så vill, här kan man enkelt göra en egen lägenhet av delar av våningen. Villan är i renoveringsbehov. Fastigheten ligger i ett lugnt och attraktivt område, med en kort promenad når ni Hunnebostrands kärna med restauranger, butiker och nöjesställen för alla åldrar. Havet erbjuder mängder av aktiviteter såväl sommar som vinter och båtlivet sommartid är fantastiskt. På sommaren lever orten upp med mängder av turister och vintertid infinner sig ett behagligt lugn.
Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
130/50 kvm
Driftkostnad
30 051 kr/år
Tomtarea
419 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-06-26

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Strandskategatan såldes av oss 2019-06-26. Se alla våra försäljningar i Hunnebostrand samt även på Strandskategatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.