Länsmansvägen 7A

Länsmansvägen 7A

Slutpris

3 000 000 kr


Jonsered— Partille

Länsmansvägen 7A


Slutpris
3 000 000 kr

Jonsered— Partille

Nyrenoverad och mycket fräsch lägenhet i natursköna omgivningar!

Välkommen till Länsmansvägen 7A! Nu presenterar vi stolt denna juvel som har totalrenoverats av nuvarande ägarna.
Denna gavelfyra ligger högst upp i huset med fantastiska natursköna vyer över nejden.

Det här boendet bjuder på en extra entrédörr till bostaden och i anslutning ligger bostadens första sovrum, perfekt för tonåringen som vill sköta sig lite mer själv. Respektive ingång har hall vilket ger skapar rymlighet och bekvämlighet till hela bostaden.

Dessutom bjuder detta fina boende på ytterligare två rymliga och bra sovrum som är lätta att möblera efter eget önskemål och behov, stort vardagsrum med balkong, underbart kök med mycket ljus ifrån två fönster i två väderstreck samt kommer massor av ljus ifrån vardagsrummet. Sist men inte minst följer det supersnygga och totalrenoverade badrummet med på köpet! Samt finns gästtoalett praktiskt placerad vid sovrum 1.

Här finns vidsträckta naturområden och smultronställen alldeles i närheten att upptäcka. Det är nära till Säveån där det går att bada, Kåhögs gård där du kan släcka törsten med färsk mjölk eller varför inte besöka det lokala bryggeriet "Poppels" i Jonsered. I Jonsered finns också den omtyckta badplatsen Humlebadet, Bokedalens naturreservat och Jonsereds strömmar.

Du har också nära till kommunikationer. Du har både Jonsered och Partille station inom bekvämt avstånd och kan smidigt ta dig till både Göteborg och Alingsås. Även med buss är det bra förbindelser. (518 och 519 tar dig till Partille centrum). Skolor finns i Jonsered upptill åk 5, Lillegårdsskolan upptil åk 5 och Lexby tom åk 9.

Välkommen med din intresseanmälan!


Boarea
86 kvm
Avgift
4 158 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2022-02-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.