Blomberg Rådjursstigen 4

Blomberg Rådjursstigen 4

Slutpris

900 000 kr


Blomberg— Källby— Götene

Blomberg Rådjursstigen 4


Slutpris
900 000 kr

Blomberg— Källby— Götene

Ta chansen och bygg ditt drömhus vid foten av Kinnekulle!

Om ni går i tankar om att bygga ert drömhus finns nu chansen att förvärva en tomt på fridfulla Rådjursstigen i Blomberg om totalareal på 918 kvm. Blomberg ligger vid foten av Kinnekulleberget med vackert läge med direkt närhet till sjö och natur.

Börja morgonen med promenad till det mysiga caféet Klostret som bakar utsökt frukostbröd, för att inte tala om deras bullar! Fortsätt dagen med ett dopp vid den mysiga badplatsen med grillplats, toaletter, sandstrand och brygga som man når genom att följa stigen i slutet av Rådjursstigen. I Blombergs småbåtshamn kan man nyttja båtplats och boende i samfälligheten har alltid förtur till säsongsplats. För den som vill njuta av de vackra strövområdena i naturreservatet finns även en nyligen upprättad vandringsled (Blombergsleden) som går runt området, via den kan man också fortsätta på Kinnekulleleden. Trots att vi befinner oss på landsbygden finns tågstopp inom ett par minuter med Kinnekullebanan, vilket gör att ni med lätthet kan ta er till större städer.

Uppväxt och lummig tomt med en detaljplanen ger möjlighet att bygga 200 kvm plus vind och taklutning på max 40 grader. Idag finns ingen begränsning av antal byggnader på fastigheten. Läs mer gällande planbestämmelser under fliken "Dokument och Länkar" där ni hittar gällande detaljplan. El och VA är draget till tomtgräns och tillhör samma samfällighet som angränsande tomter, Kinnekulle Energi / Blomberg-Sjöåsen-Västerplana vatten- och avlopp ek. förening. Fiber finns i området. Aktiv och engagerad samfällighet för mer information besök deras hemsida http://www.blombergsvillastad.se/

Missa inte chansen att förverkliga din villadröm på populära Rådjursstigen med närhet till vatten, natur och goda kommunikationer!


Driftkostnad
600 kr/år
Tomtarea
918 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
GÖTENE BLOMBERG 2:62
Såld
2021-10-13

Mäklarhuset Falköping

Denna tomt på Blomberg Rådjursstigen såldes av oss 2021-10-13. Se alla våra försäljningar i Källby samt även på Blomberg Rådjursstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.