Högenvägen 194

Högenvägen 194

Slutpris

4 230 000 kr


Centralt - Livered— Kållered— Mölndal

Högenvägen 194


Slutpris
4 230 000 kr

Centralt - Livered— Kållered— Mölndal

KEDJEHUS I FAMILJEVÄNLIGT OMRÅDE

Ett mycket fint kedjehus på 1½ plan med insynsskyddad plan tomt och fristående garage i populära och barnvänliga Livered. Här bor du i ett mysigt kvarter, med naturen in på knuten och centrala Kållered endast några minuter bort.

På entréplan finns ett nyrenoverat och stilrent kök med läckra detaljer, stor matplats och utgång till en av husets tre uteplatser. Ett renoverat badrum med egen bastu, en stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, i anslutning ligger utgången till den sydvästliga altanen och den gröna trädgården. Här kan du njuta i en insynsskyddad miljö med naturen som utsikt. På detta plan finns även två sovrum varav ett används som matsal. Separat tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och god arbetsyta. På övre plan finns ett stort allrum med takfönster, kattvind för goda förvaringslösningar, och två stora sovrum med garderob och ytterligare kattvind. Detta sovrum kan göras om till två sovrum. En rymlig gäst-wc där möjlighet att sätta in ytterligare en dusch eller ett badkar finns.

Läget är mycket bra med närhet till kommunikationer, naturen, shoppingcenter, skolor och förskolor. Mölndals centrum når man enkelt där man har stort utbud av affärer, caféer och restauranger. I området finns lekplats för barnen.

Detta köp är även ett så kallad Skyddat Köp vilket ökar tryggheten för både köpare och säljare.
Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visningsbokning.


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
35 757 kr/år
Tomtarea
284 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-03-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.