Nordgårdsvägen 2

Nordgårdsvägen 2

Slutpris

4 400 000 kr


Kållered— Mölndal

Nordgårdsvägen 2


Slutpris
4 400 000 kr

Kållered— Mölndal

Rymlig sutterängvilla i lummigt läge.

Välkomna till en välskött 60-tals villa med en öppen och social planlösning, två uteplatser så solen kan avnjutas hela dagen, badrum med hörn badkar och gymavdelning samt nedervåning perfekt för barn och ungdomar att få en privat del av huset. Tulebosjön med badplats, skolor och kommunikationer mot Göteborg ligger inom promenadavstånd från bostaden.

Övre plan fördelas över en hall med avhängningsmöjlighet som leder oss vidare in mot köket som är rymligt och ljust med stilrena materialval. Den öppna planlösningen ger en öppen och luftig känsla och bjuder in till sociala sammankomster där gästerna kan slå sig ner middagsbordet medan värdarna förbereder maten. I det generösa vardagsrummet har vi rejält ljusinsläpp från stora fönster samt altandörr och här finns gott om plats för soffgrupp som bjuder in till trevliga filmkvällar med den öppna spisen sprakandes i bakgrunden.

De mer privata delarna är fördelade över tre sovrum varav ett master bedroom med egen walk in closet samt badrum med dusch, toalett och kommod. Vidare ut i hallen så passerar vi en klädkammare innan vi går vidare in i nästa sovrum som även det är ett rymligt rum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Det tredje sovrummet på ovanvåningen har plats för säng och garderob och ljusinsläpp från fönster mot väst. På ovanvåningen finner vi även tvättstuga med egen groventré.

Nedför trappan möts vi av ett ljust vardagsrum med stora fönster mot baksidan på tomten. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i ett mycket rymligt förråd, samt matkällare som enkelt kan göras om till vinkällare. På nedervåningen finns ytterligare två rymliga sovrum med tillhörande, helkaklad toalett i hallen utanför. Fortsättningsvis så kommer vi till det sista härliga rummet som består av ett litet gym, badrum med bubbelbadkar samt bastu (i dagsläget utan aggregat).

Varmt välkomna på visning i detta härliga familjehus!


Boarea/biarea
130/105 kvm
Driftkostnad
47 634 kr/år
Tomtarea
962 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-05-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.