Streteredsvägen 1 A, lgh 1301

Streteredsvägen 1 A, lgh 1301

Slutpris

2 110 000 kr


Kållered centrum— Kållered— Mölndal

Streteredsvägen 1 A, lgh 1301


Slutpris
2 110 000 kr

Kållered centrum— Kållered— Mölndal

MYSIG 2:A - 13 MIN TILL GÖTEBORG

Missa inte denna välplanerade och ljusa 2:a med mycket centralt läge i Kållered. Stort ljust vardagsrum med plats för både soffhörna och matsalsmöbel. Utgång till härlig balkong under tak med fritt soligt västerläge med utsikt över Kållered och naturen. Ljust kök med nyare vitvaror och plats för matbord framför det breda fönstret. Ljust sovrum med flera inbyggda garderober. Helkaklat badrum med svängbara duschdörrar & tvättmaskin. Välkomnande möblerbar hall med gott om plats att hänga av sig. Stort förråd i källaren samt mindre kallförråd.

BRF Central nr 1 ligger mycket centralt i Kållered med gångavstånd till det mesta som affärer, restauranger, för-skola, skolor, vårdcentral, bibliotek, IKEA och det stora utbudet av affärer. Knappa 100 meter till busshållplats och Kållereds station därifrån man når Göteborg C eller Kungsbacka på 13 minuter. Närhet till naturen med t.ex. Bohusleden, bad i fina Tulebosjön eller aktiviteter i Kållereds sportcenter med både ishall och fotbollsplaner. Kållered är under stor utveckling med ett helt nytt IKEA som strax öppnar och många affärer och kedjor represen-terade. Även Kållereds centrum är under utveckling med byggnationer av många nya bostäder och ytterligare service.

Snabb inflytt möjlig! Välkommen!


Boarea
51.4 kvm
Avgift
3 165 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 tr (Hiss finns ej)
Såld
2021-04-28

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Streteredsvägen såldes av oss 2021-04-28. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på Streteredsvägen.

Boka värdering

Catrin Marzelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.