Boråsvägen 10 / Kinna / Mark

Generösa ytor nära centrum!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
212/105 kvm
Driftkostnad
49 630 kr/år
Totalareal
3 339 kvm
Rum
9 rum (4-6 sovrum)
Såld
2018-10-15
Bostaden är såld!

Denna villa på boråsvägen såldes av oss 2018-10-15. Se alla våra försäljningar i Kinna samt även på boråsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av boråsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en villa utöver det vanliga! Här finns generösa ytor som kan passa både den stora familjen eller egenföretagaren, totalyta i huset är ca 320 kvm. Utöver detta finns en större garage- och förrådsbyggnad om ca 100 kvm. I anslutning till garaget finns ett kontor och förråd med egen ingång, perfekt för egenföretagaren. Stor trädgårdstomt om ca 3.300 kvm med plats för flera bilar samt buss/lastbil vid behov.

Huset har ljusa fina ytor, högt i tak och många fina detaljer. På entréplan finns utrymme för härliga middagar med familj och vänner, här finns en salong i anslutning till matsalen samt en öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum. Vardagsrummet förlängs med en stor altan, som delvis är inglasad, i ett soligt och insynsskyddat läge. Köket finns också på entréplanet, med bra arbetsytor och gott om förvaring. En rymlig hall erbjuder plats för hela familjens skor och ytterkläder. Samtliga 4-6 sovrum återfinns på de två övre planen tillsammans med ett stort badrum samt tvättstuga, stora förvaringsutrymmen finns i källarplanet som också erbjuder utrymme för t.ex en vinkällare?

Med stora ytor fördelat på tre våningar plus källare gör bergvärmen att driftkostnaderna hålls nere för hushållet, självklart är fiber indraget i fastigheten.

Fastigheten har ett centralt läge i Kinna med det mesta du kan behöva inom gångavstånd - skolor, service, butiker och restauranger, golf, gym och idrottsanläggningar, kommunikationer m.m. Man tar sig snabbt ut på Riksväg 41 mot Borås och Varberg. Man tar sig även enkelt mot till exempel Göteborg, Landvetter och Viareds industriområde.

Varmt välkommen att boka visning! / MVH Helna & Sara, Mäklarhuset

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration