Denna bostad är ett skyddat köp
Läs mer om fördelarna

Boråsvägen 10 / Kinna / Mark

Rymlig villa - centralt läge!

Utgångspris
3 700 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea/biarea
212/105 kvm
Driftkostnad
51 832 kr/år
Tomtarea
3 339 kvm
Rum
9 rum (4-6 sovrum)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Välkommen till en villa utöver det vanliga! Här finns generösa ytor som kan passa både den stora familjen eller egenföretagaren, totalyta i huset är ca 320 kvm . På entréplan finns utrymme för härliga middagar med familj och vänner, här finns en salong i anslutning till matsalen samt en öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum. Vardagsrummet förlängs med en stor altan, som delvis är inglasad, i ett soligt och insynsskyddat läge. Köket finns också på entréplanet, med bra arbetsytor och gott om förvaring. En rymlig hall erbjuder plats för hela familjens skor och ytterkläder. Samtliga 4-6 sovrum återfinns på de två övre planen tillsammans med ett stort badrum samt tvättstuga, stora förvaringsutrymmen finns i källarplanet som också erbjuder utrymme för t.ex en vinkällare? Med stora ytor fördelat på tre våningar plus källare gör bergvärmen att driftkostnaderna hålls nere för hushållet, självklart är fiber indraget i fastigheten.

Utöver detta finns en större garage- och förrådsbyggnad om ca 100 kvm. I anslutning till garaget finns ett kontor med egen ingång, perfekt för egenföretagaren. Stor trädgårdstomt om ca 3.300 kvm med plats för flera bilar samt buss/lastbil vid behov.

Med ett centralt läge i Kinna finns skolor, service och kommunikation inom gångavstånd.

Mer info samt bilder och ritningar kommer i augusti då säljstart sker, det går bra att redan nu maila intresse och så återkommer vi när det är dags! Trevlig sommar önskar Helna & Sara, Mäklarhuset

Bilder
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier