Falköpingsvägen 51A

Falköpingsvägen 51A

Slutpris

670 000 kr


Kinnarp— Falköping

Falköpingsvägen 51A


Slutpris
670 000 kr

Kinnarp— Falköping

Enplansvilla i Kinnarp

Väkommen till Falköpingsvägen 51 A. Bostaden består bland annat av stor välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning samt ett rymligt och socialt kök med gott om plats för matbord och stolar. Det ljusa och trevliga vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och matgrupp samt utgång till trädäck. Här finns även tre sovrum samlade i huset norra del. Badrummet är rymligt och funktionellt med toalett, tvättställ, dusch och badkar. I anslutning till köket finns groventré/tvättstuga och stor förrådsrum. Trädäcket, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för trevliga middagar under sommarhalvåret.
Uppvärmning via värmepump luft-vatten och luftvärmepump. Här finns stor och praktiskt vidbyggt garage.

Kinnarpsskolan ligger bara ett stenkast bort och pizzeria når du enkelt och bekvämt till fots. Självklart finns även närheten till exempelvis förskola och busshållplats från vilken du enkelt tar dit till såväl Falköping som Ulricehamn med bus 317 och 209. Här finns även Kinnarps kontorsmöbler som är en av Europas största leverantörer av kontorsmöbler och även är ortens största arbetsgivare.
Kort och gott ett optimalt hus och läge för en växande familj!

Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen på visning!


Boarea
109 kvm
Driftkostnad
28 638 kr/år
Tomtarea
692 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-29

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Falköpingsvägen såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Kinnarp samt även på Falköpingsvägen.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.