Falköpingsvägen 51A / Kinnarp / Falköping

Enplansvilla i Kinnarp

Slutpris
670 000 kr
Boarea
109 kvm
Driftkostnad
28 638 kr/år
Totalareal
692 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Falköpingsvägen såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Kinnarp samt även på Falköpingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kinnarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väkommen till Falköpingsvägen 51 A. Bostaden består bland annat av stor välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning samt ett rymligt och socialt kök med gott om plats för matbord och stolar. Det ljusa och trevliga vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och matgrupp samt utgång till trädäck. Här finns även tre sovrum samlade i huset norra del. Badrummet är rymligt och funktionellt med toalett, tvättställ, dusch och badkar. I anslutning till köket finns groventré/tvättstuga och stor förrådsrum. Trädäcket, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för trevliga middagar under sommarhalvåret.
Uppvärmning via värmepump luft-vatten och luftvärmepump. Här finns stor och praktiskt vidbyggt garage.

Kinnarpsskolan ligger bara ett stenkast bort och pizzeria når du enkelt och bekvämt till fots. Självklart finns även närheten till exempelvis förskola och busshållplats från vilken du enkelt tar dit till såväl Falköping som Ulricehamn med bus 317 och 209. Här finns även Kinnarps kontorsmöbler som är en av Europas största leverantörer av kontorsmöbler och även är ortens största arbetsgivare.
Kort och gott ett optimalt hus och läge för en växande familj!

Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration