Fastarpsgatan 5

Fastarpsgatan 5

Slutpris

1 600 000 kr


Kinnarp— Falköping

Fastarpsgatan 5


Slutpris
1 600 000 kr

Kinnarp— Falköping

Trevlig villa i familjevänligt område

Varmt välkommen till Fastarpsgatan 5, en perfekt familjevilla med trevligt och lugnt läge. Här känns det tryggt att leva och barnen kan gå till skolan och idrottsområdet på några minuter utan att passera större vägar.
Enplansvillan har en trevlig planlösning och det finns gott om förvaringsmöjligheter. I entréhallen, som går i vinkel, finns en klädkammare och garderober. Från groventrén kommer man direkt in i tvättstugan med separat toalett och tvättstugan angränsar praktiskt till köket. Köksluckorna är uppdaterade från Härjedalskök 2012, diskmaskinen är från 2019 och kyl och frys från 2012. Från köket når man villans inglasade uterum. I bostaden finns det tre sovrum i varierande storlek och med garderober i två av dem. I våtrummet är det matta på golv och väggar och här finns tolett, tvättställ och duschkabin.

Samhällena Kinnarp och Slutarp har genom åren växt samman och ses mer och mer som ett. Här har ni den fina Kinnarpsskolan och förskolan, matvarubutik, pizzeria, kläd- och presentshop m.m. Parallellt med er gata löper elljusspår som slingar sig genom den vackra naturen. Ett stenkast från fastigheten finns busshållplats med bra kommunikationer till Falköping och Ulricehamn.

Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Välkomna att anmäla er till visning!


Boarea
104 kvm
Driftkostnad
36 456 kr/år
Tomtarea
818 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-29

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Fastarpsgatan såldes av oss 2022-03-29. Se alla våra försäljningar i Kinnarp samt även på Fastarpsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.