Sök Meny
Såld

Kinnarp / Textilgränd 1

Villa - Kinnarp

Rymlig tegelvilla i 1 ½ plan med källare. Nyrenoverat kök i en öppen och smakfull planlösning, bra sällskapsutrymmen och flera sovrum. Under 2015-2016 är stora delar av ytskikten renoverade och i anslutning till kök finns inglasat uterum, perfekt för sommarens grillkvällar. Generös tomt med bra utvecklingsmöjligheter och utrymme för dig som önskar bygga garage. På tomten finns idag förrådsbyggnad och trädgården utgörs även av viss naturtomt. Bra läge med med närhet till affärer och ett stenkast till skola. Uppvärmning sker via bergvärme.

Kinnarp
Textilgränd 1
Slutpris: 795 000 kr
Boarea/biarea: 132/79 kvm
Driftkostnad: 25 198 kr/år
Tomtarea: 2060 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2016-12-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Kinnarp / Textilgränd
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.