Kungsgatan 7 / Kvänum / Vara

Villa med charmig trädgård

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea/biarea
77/110 kvm
Driftkostnad
29 800 kr/år
Totalareal
879 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-06-12
Bostaden är såld!

Denna villa på kungsgatan såldes av oss 2019-06-12. Se alla våra försäljningar i Kvänum samt även på kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvänum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i Kvänum, med skola och badhus som granne, ligger denna villa i ett plan med källare. Insidan av huset är delvis renoverad och ytskikten är genomgående ljusa. Det snygga köket, från 2014, är i öppen planlösning med matplats och är luftigt och ljust. Från matplatsen når man också den delvis inglasade altanen. Badrum renoverat 2016 och värmepump installerad 2018 är ytterligare fördelar med huset. I källaren finns ytterligare utrymmen som t ex gillestuga och tvättstuga med torkrum. Från källaren nås också det vidbyggda garaget.

I den mysiga trädgården, med flera fruktträd och bärbuskar, finns plats för trädgårdsmöbler och kanske även en studsmatta?

Mataffär finns på orten och även hotell med restaurang och bowlinghall.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kvänum

Kvänum är en industriort belägen knappt två mil från Vara. Här finns flera stora företag som ger många arbetstillfällen till bygden. På hotell Lumber & Karle, Bjertorps Slott och Kvänum Mat & Malt ger möjligheter till mysiga upplevelser. Mataffär och ytterligare några butiker finns här och man kan ta sig med buss flera gånger om dagen till både Vara och Skara.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige.

Sport och fritid i Vara

Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara, men ett badhus finns även i Kvänum. K10IF, bestående av Jung och Kvänum, håller till på Nya IP. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Från Kvänum kan man ta sig med buss flera gånger om dagen till både Vara och Skara. Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

I Kvänum ligger Nästegårdsskolan som rymmer årskurserna 0-9. Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.