Blåklockevägen 44 / Landvetter / Härryda

Gavelhus med barnvänligt läge

Slutpris
4 230 000 kr
Boarea
135 kvm
Driftkostnad
26 038 kr/år
Tomtarea
340 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-17
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Blåklockevägen såldes av oss 2018-08-17. Se alla våra försäljningar i Landvetter samt även på Blåklockevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Landvetter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I barnvänligt område och med ypperligt läge finner ni detta mycket trevliga 1½ plans kedjehus om 135 kvm på gaveltomt. Här finns fyra sovrum, två badrum, tvättstuga, vardagsrum och allrum, rymligt kök samt mycket goda förrådsutrymmen.
Behövs ytterligare ett rum kan allrummet på övre plan delas av till ett sovrum. Badrummet på övre plan är renoverat 2018.
Uteplats i soligt läge och en fantastisk trädgård där gräsmattan samsas med fruktträd och rabatter med alla dess väster och blommor.

Här bor ni två minuters promenad från busshållplatsen, där du smidigt tar Röd express in till Göteborg och anländer efter 20 minuter. På gångavstånd nås skola, förskola, Landvetter centrum med mataffär, resecentrum, vårdcentral, idrottshall m.m.
Tycker du om naturen och friluftsliv är det här området helt rätt för dig med närhet till Landvettersjön och dess fina badplats, Landehof med elljusspår och längdskidspår på vintern samt naturreservatet Gallhållan.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn