Solbo 20 / Landvetter / Härryda

Rymlig och välplanerad etta om 35,5 kvm i mysiga Solbo!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
35.5 kvm
Avgift
2 658 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på solbo såldes av oss 2020-07-31. Se alla våra försäljningar i Landvetter samt även på solbo

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Landvetter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Solbo 20 och denna trevliga och rymliga etta! Mysigt och mycket populärt område i välskött förening.
Lägenheten är öppen och ljus och med plats för både större säng , soffhörna och matsalsbord om så önskas. Tak med charmiga synliga bjälkar.
Utanför entrén finns även plats för liten utemöbel med sol under dagen. Det finns även tillgång till fina gröna umgängesytor för grill och sociala aktiviteter. Till lägenheten hör även en p-plats. Välkommen att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Landvetter

Landvetter är kommunens näst största ort med eget centrum. Här finns goda förbindelser med bil, buss och tåg till Göteborg. Här ligger även Landvetter flygplats med flyg vidare ut i världen.

Landvetter - expansiv ort med närhet till storstad och natur

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Den norra delen har expanderat mest och det är där man idag finner Landvetter centrum. I centrum finner man skola, idrottshall, bibliotek och restauranger. I södra delen av orten ligger bl a Landvetters kyrka och man planerar för stora expansioner här på grund av den nya järnvägsdragningen mellan Göteborg och Borås. Med stopp vid bland annat Landvetter flygplats, banar denna väg för stora lokala och regionala utvecklingsmöjligheter. Genom att orten Landvetter och Härryda kommun som helhet växer blir man också mer attraktiva för företag – både som rekryteringsbas och som marknad för varor och tjänster. Att bli större innebär också större möjligheter till utökad kommunal och kommersiell service.

Natur och fritid

Vid Landvettersjöns östra ände finns en kommunal badplats. Sjön erbjuder också möjlighet till fiske. I Landvetter finns utmärkta vandringsleder och motionsspår i natursköna omgivningar. Gallhålans naturreservat ligger intill sjön Agntjärn och har ett rikt växt- och djurliv. Landehofs motionscenter erbjuder skidåkning med konstsnöspår vintertid. Landvetter har flera idrottsanläggningar för olika sport- och fritidsaktiviteter. För den golfintresserade finns Chalmers golfklubb som har en 18-håls parkbana och driving range. Kommunens ishall ligger i Landvetter centrum bredvid Landvetterskolan. Här håller Landvetter Konståkningsklubb och Härryda Hockey till. På helger och lov är hallen öppen för allmänhetens åkning. Orienterings- och skidåkningsklubben OK Landehofs bedriver sin verksamhet från Landehofstugan, belägen i nordöstra delen av Landvetter. Invid Landvettersjön ligger Landvetter tennishall samt utomhusbanor. På Landvetter IP finns två fina fotbollsplaner. 2015 invigdes Landvetters kulturhus. I huset finns bibliotek, kulturskola, ateljé, dans- och dramasal och en större samlingslokal. Kulturhuset är en trevlig mötesplats för människor i alla åldrar.

Familjeliv och service

I Landvetter finns flera förskolor; Mystens-, Hagens-, Västergärdet-, Salmereds-, Agnebäckens-, Högåsens-, Stommens-, Smedjebackens- och Sjöholmens förskola. Öppna förskolan finns centralt i Landvetter. Det finns fyra grundskolor; Önnerödskolan (årskurs 4-9), Lunnaskolan (årskurs F-3), Landvetterskolan (årskurs F-9) och Backaskolan (årskurs F-3). I Landvetter centrum finns en populär ICA Kvantum, Willys mataffär, fiskaffär, detaljhandel, bageri och restauranger. Här finns även ett Nordic Wellness gym, vårdcentral, apotek, tandläkare, resecentrum, idrottshall och bibliotek.

Kommunikationer

I Landvetter är kollektivtrafiken väl utbyggd. Röd Express tar dig till Korsvägen på 14 min och avgår var 30 min, under högtrafik var 15 min. Buss 511 trafikerar Partille-Landvetter C, Buss 611 Mölnlycke-Landvetter C-Bollebyggd, buss 101 Göteborg-Landvettermotet-Borås och buss 330 Göteborg-Landvettermotet-Tranemo.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.