Larv Lunnakulle 1

Larv Lunnakulle 1

Slutpris

895 000 kr


Larv— Vara

Larv Lunnakulle 1


Slutpris
895 000 kr

Larv— Vara

Lantligt läge i Larv

Ett par kilometer utan för Larv ligger denna hemtrevliga bostad med flera uthus. Den rejält tilltagna tomten gränsar mot åkrar och på baksidan finns en skogsdunge. I trädgården hittar man många fruktträd och bärbuskar, bl a växer här äpple, päron, vinbär och hallon. Plats för egen odling finns också. Runt tomten löper en fin, mossbelupen stengärdsgård och en liten badsjö finns på promenadavstånd från huset.

Bostadshuset är i ett och halvt plan och har en planlösning med många vinklar och vrår. På entréplan finns hela tre entréer, tvättstuga, mysigt kök, vardagsrum, duschrum och ett sovrum. Ovanvåningen erbjuder tre sovrum samt ett rum som idag används till förrådsutrymme, men som kan göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Till fastigheten hör ett magasin med vedförråd, en äldre djurdel samt ytterligare praktiska förrådsutrymmen och loft. I ladugården finns även där en äldre djurdel, samt höloft, garage samt två traktorgarage. På gården finns också ett dubbelgarage.

I Larv, 2 km från huset, finns skola åk 0-6 och åk 7-9 finns i Kvänum. Butiker och järnvägsstation finns i Vedum ca 7 km bort.


Boarea/biarea
156/77 kvm
Driftkostnad
28 676 kr/år
Tomtarea
4 493 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-03-25

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Larv Lunnakulle såldes av oss 2022-03-25. Se alla våra försäljningar i Larv samt även på Larv Lunnakulle.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.