Lagman Lumbers väg 37

Lagman Lumbers väg 37

Slutpris

3 275 000 kr


Centrum— Lerum

Lagman Lumbers väg 37


Slutpris
3 275 000 kr

Centrum— Lerum

Gavelradhus med tilltalande planlösning i centrala Lerum

På en lugn gata med mycket centralt läge finns nu denna radhustrea till försäljning. Husets baksida med dess uterum och trädgård, vetter mot ett lummigt och bilfritt grönområde i soligt söderläge. Vid husets entré finns både egen parkering och ett rymligt förråd som kan inredas till ytterligare ett sovrum/gästrum. Bostaden är i välskött skick men i behov av viss modernisering och kan dessutom förändras i planlösningen så t ex ytterligare ett sovrum kan inredas.
Här bor man bekvämt i en barnvänlig del av centrum med omedelbar närhet till service, butiker och skolor samt bra kommunikationer som snabbt tar er vidare till både Göteborg och Alingsås.


Boarea/biarea
85/8 kvm
Driftkostnad
22 787 kr/år
Tomtarea
219 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-07-14

Mäklarhuset Lerum

Denna radhus på Lagman Lumbers väg såldes av oss 2020-07-14. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Lagman Lumbers väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.