Bergsslingan 31 B

Bergsslingan 31 B

Slutpris

2 195 000 kr


Norra Hallsås— Lerum

Bergsslingan 31 B


Slutpris
2 195 000 kr

Norra Hallsås— Lerum

Fräsch tvåa med fin utsikt i förening med egen pool!

Välkommen till denna härliga tvåa i unika Brf Naturlyckan, där gemenskapen och trivselfaktorn är hög ut till salu. Den luftiga och öppna planlösningen har trevliga sociala ytor i kök och vardagsrum, ett rofyllt sovrum, flertalet garderober för förvaring samt ett stort badrum i stilrent utförande med bl a tvättpelare och dusch. Från balkongen har man en fantastisk utsikt över lummig grönska och delar av Kastenhofsdalen. Dessutom finns en trevlig uteplats mot den gemensamma gården där både svalkande pool, grillplatser, odlingslotter och lekplats med studsmatta finns att tillgå för alla medlemmar!

Här får man ett bekvämt och modernt boende med låg månadsavgift, i en nytänkande och framåtsträvande förening som har stor lyhördhet för de boendes önskemål och behov.
Omgivningarna bjuder på trevliga strövområden i skog och vacker natur, där all byggnation anpassats för att smälta in i de sköna omgivningarna. Med en busshållplats på kort promenadavstånd, tar du dig till Lerum centrum och enkelt vidare med pendeltåget till centrala Göteborg på bara 20 minuter. Välkomna att anmäla ert intresse!


Boarea
49 kvm
Avgift
3 386 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-03-28

Mäklarhuset Lerum

Denna lägenhet på Bergsslingan såldes av oss 2022-03-28. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Bergsslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.