Lerum Andersvägen 82

Lerum Andersvägen 82

Slutpris

1 860 000 kr


Lerum Centrum— Lerum

Lerum Andersvägen 82


Slutpris
1 860 000 kr

Lerum Centrum— Lerum

Topprenoverad trea med inglasad balkong

Vill du sätta din egen prägel på en nyligen totalrenoverad trea? Bostaden är nogsamt omgjord under 2019 med nya ytskikt i neutrala färger och stilrena materialval, renoverat och stambytt badrum samt gästtoalett, genomgående ny ekparkett, nytt kök med vardagsrum i öppen planlösning.
Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Runt husknuten ligger fina promenadstråk längs Säveån med härliga grönområden. Nyebroparkens roliga lekplats för barn i alla åldrar samt sjön Aspen, ligger bara ett kort stenkast ifrån och här kan man njuta av både lek och härliga bad.
Bagges Torg med Solkatten shoppingcenter där det mesta man kan tänkas behöva till vardags finns en kort promenad bort, med matvarubutik, apotek, caféer samt shopping. Aspedalen pendelstation ligger ca 500 m bort och här tar man snabbt och smidigt pendeltåget till Göteborg eller Alingsås.


Boarea
75 kvm
Avgift
5 802 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-23

Mäklarhuset Lerum

Denna lägenhet på lerum andersvägen såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på lerum andersvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.