Tegelängsvägen 1

Tegelängsvägen 1

Slutpris

4 750 000 kr


Lerum - Aspenäs— Lerum

Tegelängsvägen 1


Slutpris
4 750 000 kr

Lerum - Aspenäs— Lerum

2-plansvilla med ett mycket bra läge i Aspenäs

Man kommer till en villa med ett öppet läge och utsikt över sjön Aspen. Området är lugnt och barnvänligt med skola (årskurs 1-6), kommunikationer och uppfriskande bad inom bekvämt gångavstånd. P-plats för två bilar och ett varmgarage samt ett litet uthus på tomten.

Ljus och välkomnade entre härifrån kommer man in i en större trivsam innerhall, med gästtoalett. Sovrum 1 i ljusa färger. Mellan de två olika avdelningarna på bottenplan ligger bastun med duschmöjligheter och relaxrum. Innanför detta ligger ett stort allrum och sovrum 2.

Från hallen kommer man upp till övre plan och en stor ljus innerhall med parkettgolv och öppen mot vardagsrummet. Sovrum 3 i ljusa färger och förvaring i form av garderober. Intill sovrummet ligger det ljusa helkaklade badrummet med duschkabin, handfatskommod med förvaring, wc och ett sminkbord med stor spegel. Köket är stort och har plats för matbord (4-6 personer) samt mycket förvaring. Från köket kommer till det lilla biblioteket med furugolv och en ljus färgsättning. Vardagsrummet är stort och har ljusinsläpp från tre väderstreck samt utgång till den stora härliga altanen som blir sommarrummet när vädret tillåter. Matsalsdelen ligger i änden av vardagsrummet med fönster och en fantastisk utsikt mot Aspen.

Fastigheten har ett lite eftersatt underhåll men kan bli en pärla med mersmak med ett underbart läge i området och gångavstånd till det mesta som Lerum kan erbjuda. Lerum som bostadsort har det mesta som familjen kan tänkas behöva skolor, idrott, kultur, shopping och rekreationsområden.


Boarea
170 kvm
Driftkostnad
28 929 kr/år
Tomtarea
1 700 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-04-07

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Tegelängsvägen såldes av oss 2016-04-07. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Tegelängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.