Sök Meny
Såld

Lidköping - Örslösa / Månslunda 2

Torpidyll inbäddat i grönska

Inbäddat i grönska, med avskilt, högt läge sist på framfartsvägen ligger detta charmiga torp med året-runt-standard. En härlig lummig trädgård med stora möjligheter för den odlingsintresserade med gröna fingrar omger den faluröda torpidyllen. En öppen spis och en rörspis finns att elda i, vilket höjer mysfaktorn rejält en kulen höstkväll på landet. Torpet har nyinstallerat kommunalt vatten och avlopp samt fiber.

Sponsrade länkar
Lidköping / Örslösa
Månslunda 2
Slutpris: 850 000 kr
Boarea: ca 35 kvm
Driftkostnad: 29 859 kr/år
Tomtarea: 4725 kvm
Rum: 1 rum
Såld: 2017-06-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Lidköping
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!