Kockgårdsgatan 2H / Majåker / Lidköping / Nyproduktion

Extrautrustat radhus på Majåker "Visningshus"

Kvarteret Salvian
Slutpris
3 340 000 kr
Boarea
129,5 kvm
Totalareal
205 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Kockgårdsgatan såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Kockgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majåker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds detta visningshus, fullproppat med läckra tillval. Här finner vi ett snyggt grått kök med exklusiva vitvaror samt köksö med vinkyl. Golven är i vitlackad 3-stavsparkett och både i tak och i fönster finner vi infälld led-belysning. Våtrum har försetts med inredning som går i samma stil som kök och har svarta detaljer. Givetvis finns det osb-skivor i alla innerväggar, fiber är indraget och förrådet är isolerat. Stor uteplats i form av trätrall med eftermiddags- och kvällssol. Tomten är färdig med både häck och marksten!

Nu har du möjlighet att förvärva ett nyckelfärdigt radhus i Majåkers nyaste kvarter Salvian. Här finner vi ett nyckelfärdigt hus med moderna och kvalitativa materialval. Eller vad sägs om kök från Ballingslöv, exklusiva vitvaror 2,5 meter i takhöjd. Detta lättskötta hus lämpar sig perfekt för dig som värdesätter din fritid! Här kan barnen fritt cykla omkring på områdets bilfria gång- och cykelbanor.

Tillträde av Visningshuset kan ske 1 November.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Majåker

Majåker är ett trevligt bostadsområde strax söder om stadskärnan.

Barnvänligt och trivsamt område.

Majåker är ett trevligt bostadsområde som ligger strax söder om stadskärnan. Tillfartsvägen går runt området vilket gör att det ej är onödig trafik direkt i boendemiljön. Fina cykelvägar leder in till centrum och till idrottsanläggningar.

Fritid

Fina grönytor för lek och rekreation.

Kommunikation

Flertalet busshållplatser finns i området. Med stadsbussen tar det endast 7 minuter in till Nya stadens torg.

Familjeliv

I närområdet finns nybyggd skola för årskurs 1-6 samt förskola.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration