Skjutbanegatan 13G / Ljunghed / Lidköping

Barnvänligt läge på Ljunghed

Slutpris
2 060 000 kr
Boarea/biarea
104/50 kvm
Driftkostnad
35 310 kr/år
Totalareal
173 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-18
Bostaden är såld!

Denna radhus på Skjutbanegatan såldes av oss 2018-09-18. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Skjutbanegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ljunghed är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhus i två plan och källare med ett av områdets kanske bästa lägen! Här bor man på gaveln, i sista huset i längan, med direkt anslutning till cykelväg samt nära grönområde och skog. Huset inrymmer kök och vardagsrum på entréplanet, sovavdelning med tre stycken sovrum på ovanvåningen och praktiska utrymmen i källaren i form av rymligt allrum, tvättstuga och förrådsutrymme. Trädgård, uteplats och balkong åt söder. Barnvänligt område med gång- och cykelbanor som leder till för-, låg och mellanstadieskola och även mot idrottsanläggning och centrum. Garageplats i gemensam länga med autoport.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration