Lunnarbergsgatan 13

Lunnarbergsgatan 13

Slutpris

2 850 000 kr


Lilla Edet

Lunnarbergsgatan 13


Slutpris
2 850 000 kr

Lilla Edet

Välplanerad villa i 1 1/2 plan med generösa utrymmen!

Med ett härligt läge i centrala Lilla Edet finner ni denna rymliga villa uppförd 2009! Här bor ni i en välplanerad villa om 7 r.o.k. med möjlighet till hela 5 sovrum! Huset har ljusa och fräscha ytskikt, ett trevligt kök och vardagsrum, en praktisk tvättstuga samt två ordentliga badrum. På tomten finner ni en gigantisk altan med sol från tidig förmiddag till sen kväll. På altanen hittar ni ett stort nedfällt spabad, här finns det plats för familj och vänner! Garage med plats för en bil samt uppfart med plats för flertalet bilar. Missa inte denna fastighet där de bara är att flytta in!

På Lunnarbergsgatan 13 bor ni med närhet till förskola, skola, apotek, mataffär och kommunikationer. Pendelavstånd in till Göteborg, med bil kör ni på endast 35 minuter!

Varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea
156 kvm
Driftkostnad
44 274 kr/år
Tomtarea
1 162 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-03-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.