Lunnarbergsgatan 13 / Lilla Edet

Välplanerad villa i 1 1/2 plan med generösa utrymmen!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
156 kvm
Driftkostnad
44 274 kr/år
Tomtarea
1 162 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-03-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Lunnarbergsgatan såldes av oss 2018-03-15. Se alla våra försäljningar i Lilla Edet samt även på Lunnarbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lunnarbergsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett härligt läge i centrala Lilla Edet finner ni denna rymliga villa uppförd 2009! Här bor ni i en välplanerad villa om 7 r.o.k. med möjlighet till hela 5 sovrum! Huset har ljusa och fräscha ytskikt, ett trevligt kök och vardagsrum, en praktisk tvättstuga samt två ordentliga badrum. På tomten finner ni en gigantisk altan med sol från tidig förmiddag till sen kväll. På altanen hittar ni ett stort nedfällt spabad, här finns det plats för familj och vänner! Garage med plats för en bil samt uppfart med plats för flertalet bilar. Missa inte denna fastighet där de bara är att flytta in!

På Lunnarbergsgatan 13 bor ni med närhet till förskola, skola, apotek, mataffär och kommunikationer. Pendelavstånd in till Göteborg, med bil kör ni på endast 35 minuter!

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration