Sandvägen 42

Sandvägen 42

Slutpris

1 920 000 kr


Limmared— Tranemo

Sandvägen 42


Slutpris
1 920 000 kr

Limmared— Tranemo

På en av de bästa adresserna i Limmared väntar nu denna representativa villa på nya ägare!

Detta 1-planshus med hel källarvåning skiljer sig från mängden, inte bara med sin gedigna arkitektur och valmade tak men också för att huset har det lilla extra - såväl invändigt som utvändigt.

Med stor känsla och finess har senaste ägaren under de senaste 20 åren skapat ett hem med unika designlösningar och en konstnärlig idérikedom som man sällan stöter på. Inte minst med den osedvanligt vackert anlagda trädgården, och med den insynsskyddade baksidan som gränsar mot en trollskogsliknande skog har man verkligen lyckats fånga den rogivande atmosfär som infinner sig här.

Här finner du även en väl tilltagen altan med plats för hela familjen att vara, och med ena halvan inglasad kan du njuta av denna lugna och sköna miljön från tidig vår till långt inpå höstkanten.

Interiört återfinner vi samma unika prägel som på utsidan av huset, där den genomtänkta stilen löper som en röd tråd och skapar en harmonisk balans mellan in- och utsidan. Med flertalet väl tilltagna sovrum, två rejäla badrum och generösa sällskapsytor med ett stort vardagsrum i entréplan och en mysig bodega med en värmande braskamin, lämpar sig huset väl för såväl barnfamiljen som för er som vill ha lite extra utrymme och komfort.

Stort garage finns i anslutning till huskroppen samt även en carport och garageuppfart med plats för flertalet bilar.

Lugnt och bra läge mitt i Limmared med närhet till matbutik och restauranger, äventyrspark och tågstation. I Limmared finns förskola och skola upp till F-6, högstadie och gymnasium finns i centralorten Tranemo, som nås på knappt 10 min med bil/buss. Även bra pendelavstånd till Borås och Ulricehamn som båda nås på drygt en halvtimma och Göteborg på en timme med bil eller tåg/buss.

Detta är ett hem som bör upplevas på plats – varmt välkommen att anmäla dig till visning!


Boarea/biarea
115/138 kvm
Driftkostnad
42 850 kr/år
Tomtarea
1 012 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-09-14

Mäklarhuset Tranemo

Denna villa på Sandvägen såldes av oss 2021-09-14. Se alla våra försäljningar i Limmared samt även på Sandvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.