Smedbergsvägen 21

Smedbergsvägen 21

Slutpris

3 800 000 kr


Lindome— Mölndal

Smedbergsvägen 21


Slutpris
3 800 000 kr

Lindome— Mölndal

PÅ LUGN ÅTERVÄNDSGATA - MED STOR TRÄGÅRD - CENTRALT LÄGE

På lugn återvändsgata finns nu detta charmiga hus med en stor och plan trädgårdstomt! Huset på Smedbergsvägen 21 har varit i samma familjs ägo sedan det byggdes och har blivit väl omhändertaget. Nu är det dags för nya ägare att sätta sin prägel, här ges stor potential att skapa sitt dröm hus!

Huset består av tre väl tilltagna sovrum alla inredda med inbyggda garderober. Det ena sovrummet har utgång till en härlig uteplats med morgonsol. Vidare har du ett stort och ljust vardagsrum med utgång till verandan på framsidan. På verandan har familjen tillsammans med vänner haft många trevliga stunder. Äldre kök med matplats för 4 st framför fönsterpartiet. Badrum med duschkabin på övre plan samt en hel källare med bland annat matkällare, gillestuga, WC, pannrum, helkaklat och rymlig tvättstuga samt ett inbyggt garage. Huset har renoveringsbehov och i samband med en renovering skulle man kunna bygga ut huset mot gräsmattan på baksidan, se plankarta samt planbeskrivningen för mer information.

Utvändigt har du en stor och plan gräsmatta med flera frukt träd, växthus för möjlighet till odling, samt flera rabarber plantor.

Här bor du med mycket god kommunikation precis utanför dörren, där bussen går till både Lindome och Kållereds station minst varje halvtimme. Från huset är det gångavstånd till förskola, skola, Lindome centrum med affärer, Gödebergs gård, det anrika spinneriet, natur, golfbana och mycket mer!

Välkommen med din intresseanmälan!


Boarea/biarea
92/92 kvm
Driftkostnad
49 101 kr/år
Tomtarea
1 165 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-17

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Smedbergsvägen såldes av oss 2020-04-17. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på Smedbergsvägen.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.