Hallonvägen 1C

Hallonvägen 1C

Slutpris

6 300 000 kr


Hallebo— Lindome— Mölndal

Hallonvägen 1C


Slutpris
6 300 000 kr

Hallebo— Lindome— Mölndal

Stor arkitektritad villa med flerbilsgarage, carport och flertalet uteplatser

Nu är ett av Lindomes största 1-planshus till salu - denna designade bostad ger en känsla av modern arkitektur fast med dåtidens känsla för kvalitet. Ett 1-planshus utöver det vanliga med en boarea på hela 296 kvm som bjuder på stora sällskapsytor för representation eller umgänge med familj och vänner. Här finns 3 fantastiska vardagsrum varav ett rum har 3 helglasade väggar. Den mycket stora matsalen ligger intill det praktiska köket. Idag finns det 4 sovrum men det går enkelt att göra 1-3 sovrum till. I övrigt finns det två badrum och en stor walk in closet.
Utöver boarean finns det en tvättstuga om ca 59 kvm i källaren och på övre plan finns ett mysigt litet krypin om ca 35 kvm. Denna bostad passar såväl den mindre som den större familjen där det finns många olika möjligheter för användande av husets ytor - enbart fantasin sätter gränserna.

Huset ligger insynsskyddat samtidigt som det runt huset löper en stor, organiskt formad uteplats. Det gör att man alltid kan välja att sitta i solen eller i skugga, med utsikt över dalen eller utsikt mot naturen. I den parkliknande trädgården finns såväl gräsmattor samt flera partier med skogstomt vilket är idealiskt för barnfamiljen eller den som vill ha ett ostört läge. Tomten har sydvästläge mot skog.
Vidare erbjuder fastigheten gott om förvaring och parkeringsmöjligheter med flerbilsgarage om ca 53 kvm, carport för två bilar samt stor parkering för flera bilar på framsidan.

Huset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola, skola, badplats, affär, buss och pendeltåg som tar er snabbt till både Mölndal, Göteborg och Kungsbacka. Närhet till Kållereds handelsområde med flertalet affärer, tex Ikea, Coop, apotek, och systembolag.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
295/57 kvm
Tomtarea
2 476 kvm
Rum
8 rum (4-7 sovrum)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Hallonvägen såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på Hallonvägen.

Boka värdering

Lotta Anteros

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.