Annebergsvägen 37 / Lindome / MÖLNDAL

STOR VÄLPLANERAD VILLA - NATURNÄRA LÄGE

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
120/77 kvm
Driftkostnad
34 936 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-06-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Annebergsvägen såldes av oss 2018-06-06. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på Annebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindome är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa på en stor tomt beläget i Lindome! Här erbjuds ett trevligt kök i öppen och social planlösning med gedigna arbetsytor och matplats intill fönstret. Rymligt vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i ett soligt västerläge. Huset erbjuder 4 sovrum och ett badrum på entréplan. En trappa ner finner du den inredda källaren bestående av ett stort allrum, badrum, förråd samt tvättstuga kombinerat med verkstad. Garage och två förråd i anslutning till huset. Tomten ligger i ett fritt och härligt läge med skogen nära inpå och med gott om soltimmar!

Snabbt tillträde är möjligt.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration