Gråstensvägen 3

Gråstensvägen 3

Slutpris

3 475 000 kr


Lindome— Mölndal

Gråstensvägen 3


Slutpris
3 475 000 kr

Lindome— Mölndal

Tvåfamiljsvilla i centrala Lindome - Möjligheternas hus

Möjligheternas hus i centrala Lindome! Tvåfamiljsvilla om totalt 324 kvm, 2 våningar med två kök, tre entréer och möjlighet till minst 7 rum. Stor lummig tomt om ca 972 kvm och ett stort garage på en lugn återvändsgata utan trafik. Möjlighet att bedriva verksamhet på ett plan alternativt hyra ut. Här har ni chansen att sätta er egen prägel och skapa ert drömboende, då det finns en hel del renovering som behöver göras. 10 min promenad till Lindome pendelstation som tar er till Göteborg på ca 15 min.

På övreplan erbjuds en möblerbar hall, ett badrum med tillhörande dressroom, ett allrum/inre hall, stort kök i anslutning till matplats som tidigare varit ett sovrum, ett vardagsrum samt ett sovrum med utgång till balkongen. På nedreplan finns en egen entré med stor hall, ett stort allrum, tre sovrum som är under renovering, flertalet förråd, badrum, bastu, ytterligare ett kök som är under renovering samt en ateljé/sovrum med egen ingång. Det finns även ett stor vind med ståhöjd.

Barnvänligt område centralt beläget i Lindome med närhet till allt. Gångavstånd till härliga naturstråk samt Lindome centrum. Där det finns butiker, mataffär, gym, tandvård, vårdcentral, sporthall och mycket annat. Goda bussförbindelser och endast 15 min biltur till Göteborg.


Boarea/biarea
190/134 kvm
Driftkostnad
39 103 kr/år
Tomtarea
972 kvm
Rum
7 rum
Såld
2018-11-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.