Gråstensvägen 3 / Lindome / Mölndal

Tvåfamiljsvilla i centrala Lindome - Möjligheternas hus

Slutpris
3 475 000 kr
Boarea/biarea
190/134 kvm
Driftkostnad
39 103 kr/år
Totalareal
972 kvm
Rum
7 rum
Såld
2018-11-08
Bostaden är såld!

Denna villa på gråstensvägen såldes av oss 2018-11-08. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på gråstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindome är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjligheternas hus i centrala Lindome! Tvåfamiljsvilla om totalt 324 kvm, 2 våningar med två kök, tre entréer och möjlighet till minst 7 rum. Stor lummig tomt om ca 972 kvm och ett stort garage på en lugn återvändsgata utan trafik. Möjlighet att bedriva verksamhet på ett plan alternativt hyra ut. Här har ni chansen att sätta er egen prägel och skapa ert drömboende, då det finns en hel del renovering som behöver göras. 10 min promenad till Lindome pendelstation som tar er till Göteborg på ca 15 min.

På övreplan erbjuds en möblerbar hall, ett badrum med tillhörande dressroom, ett allrum/inre hall, stort kök i anslutning till matplats som tidigare varit ett sovrum, ett vardagsrum samt ett sovrum med utgång till balkongen. På nedreplan finns en egen entré med stor hall, ett stort allrum, tre sovrum som är under renovering, flertalet förråd, badrum, bastu, ytterligare ett kök som är under renovering samt en ateljé/sovrum med egen ingång. Det finns även ett stor vind med ståhöjd.

Barnvänligt område centralt beläget i Lindome med närhet till allt. Gångavstånd till härliga naturstråk samt Lindome centrum. Där det finns butiker, mataffär, gym, tandvård, vårdcentral, sporthall och mycket annat. Goda bussförbindelser och endast 15 min biltur till Göteborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration