Holmåkravägen 16c / Fågelsten / Lindome / Mölndal

Slutpris
2 625 000 kr
Referensnummer
119 634
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
34 724 kr/år
Tomtarea
204 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Holmåkravägen 16c såldes av oss 2014-09-17. Se alla våra försäljningar i Lindome

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fågelsten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta mysiga radhus ligger med barnvänligt läge i område med stora gräsmattor och lekytor. Gångavstånd till skola, förskola, affär och pendeltåg. Garage i länga samt parkeringsplatser i närheten av huset. Ca 115 kvm fördelat på stort kök och hall med klk, vardagsrum, nyare gästtoalett och tvättstuga. 3 sovrum varav ett med klk/kontor, hall samt nyare, helkaklat duschrum. På både fram och baksida finns fina trädäck för mysiga grillkvällar. I trädgården finns även gräsmatta, växthus samt förråd för cyklar och gräsklippare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.