Mäldvägen 4

Mäldvägen 4

Slutpris

3 900 000 kr


Lindome— Mölndal

Mäldvägen 4


Slutpris
3 900 000 kr

Lindome— Mölndal

Familjevänligt enplans radhus i natursköna Lindome!

Nu har du chansen att förvärva ett centralt beläget radhus i familjevänligt område med naturen som närmaste granne! Huset på totalt ca 132 kvm är kontinuerligt renoverat med materialval av tidlöst snitt. Här bor du i ett stort hus med gatans näst största tomt! 2 stora uteplatser, isolerat förråd som används som gästrum, stora grönskande tomter och väl tilltagna rum gör detta till ett perfekt familjehem! Huset håller en god standard och är fördelat på fyra sovrum, helkaklat duschrum samt en gästtoalett, fullutrustat kök i gott skick, ljust och luftigt vardagsrum med en härlig, värmande täljstenskamin och mycket förvaringsutrymme i form av stora skjutdörrsgarderober och en rymlig klädkammare. I anslutning till huset finns även ett förråd med egen ingång som är isolerat och har idag använts som ett extra sovrum/gästrum. Intill huset finns även ett stort garage samt cykelförråd.

Här får du mycket hus för pengarna! Perfekt för både den lilla och stora familjen. Bästa solläge, promenadavstånd till badsjö, lekplatser och naturområden samt centrum några minuter bort. Goda kommunikationer via kollektivtrafik och E6:an som tar dig till Göteborg på ett enkelt och snabbt sätt.


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
47 441 kr/år
Tomtarea
497 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-05-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.