Sök Meny
Såld

Mölndal / Lindome / Mäldvägen 4

Familjevänligt enplans radhus i natursköna Lindome!

Nu har du chansen att förvärva ett centralt beläget radhus i familjevänligt område med naturen som närmaste granne! Huset på totalt ca 132 kvm är kontinuerligt renoverat med materialval av tidlöst snitt. Här bor du i ett stort hus med gatans näst största tomt! 2 stora uteplatser, isolerat förråd som används som gästrum, stora grönskande tomter och väl tilltagna rum gör detta till ett perfekt familjehem! Huset håller en god standard och är fördelat på fyra sovrum, helkaklat duschrum samt en gästtoalett, fullutrustat kök i gott skick, ljust och luftigt vardagsrum med en härlig, värmande täljstenskamin och mycket förvaringsutrymme i form av stora skjutdörrsgarderober och en rymlig klädkammare. I anslutning till huset finns även ett förråd med egen ingång som är isolerat och har idag använts som ett extra sovrum/gästrum. Intill huset finns även ett stort garage samt cykelförråd.

Här får du mycket hus för pengarna! Perfekt för både den lilla och stora familjen. Bästa solläge, promenadavstånd till badsjö, lekplatser och naturområden samt centrum några minuter bort. Goda kommunikationer via kollektivtrafik och E6:an som tar dig till Göteborg på ett enkelt och snabbt sätt.

Sponsrade länkar
Mölndal / Lindome
Mäldvägen 4
Slutpris: 3 900 000 kr
Boarea: 122 kvm
Driftkostnad: 47 441 kr/år
Tomtarea: 497 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Lindome / Mäldvägen
  • Förbättra läget med insynsskydd
    Förbättra läget med insynsskydd

    Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

  • Sju sätt att renovera miljövänligt!
    Sju sätt att renovera miljövänligt!

    Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.