Persgärde 38 / Annestorp / Lindome / Mölndal

GAVELRADHUS - I CENTRALA LINDOME

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
31 767 kr/år
Totalareal
410 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-12-17
Bostaden är såld!

Denna radhus på persgärde såldes av oss 2018-12-17. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på persgärde

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Annestorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Persgärde 38, har jag nu möjlighet att presentera ett gavelradhus med fritt och insynsskyddat läge. Radhuset är fördelat i två plan, med fyra sovrum. Tre på övre plan samt ett på entréplan. Stort och välplanerat kök med gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus. Från vardagsrummet når du uterummet på baksidan, beläget i ett härligt söderläge. Radhuset har ett helkaklat badrum, en gästtoalett samt tvättstuga.

Bostaden har en stor trädgård om 410 kvm med flera fruktträd och odlingslådor. Stenlagda uteplatser samt en stor träaltan som sträcker sig runt huset. Vid träaltanen finns möjlighet att installera bubbelpool då allt är framdraget och planerat.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område fritt från all trafik. Med härliga grönområden och badplats alldeles intill. Med några minuters promenad till Lindome centrum samt busshållplats som tar dig både mot Lindome samt Kållereds station.

Detta radhus är även ett så kallad Skyddat Köp vilket ökar tryggheten för både köpare och säljare då huset är besiktigat!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration