Sagbrovägen 38 / Lindome / Mölndal

CENTRAL VILLATOMT I LINDOME

Slutpris
1 550 000 kr
Totalareal
640 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
MÖLNDAL ANNESTORP 1:194
Såld
2019-04-18
Bostaden är såld!

Denna tomt på sagbrovägen såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på sagbrovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindome är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

CENTRAL VILLATOMT I LINDOME
Missa inte denna centrala villatomt om 640 m² i Lindome. Plan tomt inom nytt detaljplanerat område som ligger ca 200 m från Lindome centrum. Detaljplanen ger rätt att uppföra ett bostadshus med byggnadsarea på mark om 140 m². Man väljer fritt om man vill bygga ett 1-planshus eller 1,5-planshus om man önskar större boyta. Till detta finns rätt att bygga en komplementbyggnad om högst 40 m². Vatten & avlopp är redan framdraget till tomtgräns och ingen anslutningsavgift tillkommer.

Detta nyplanerade område består av sex nybildade fastigheter. De är också medlemmar i en samfällighet som äger och förvaltar en gemensamhetsanläggning. Gemensamhetsanläggningen har byggrätt för garage/carport och gemensam sopsorteringsstation. Samfälligheten planerar att inom området iordningställa körytor.

Bra läge nära service i Lindome centrum, barnomsorg, skolor, vårdcentral och naturen runtomkring. Bra kommunikationer med buss och tåg till Göteborg, Mölndal och Kungsbacka.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration