Spinnmästarevägen 3 / Annestorp / Lindome / Mölndal

Centralt belägen fastighet med utsikt över nejden

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea/biarea
108/62 kvm
Driftkostnad
67 632 kr/år
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-05-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Spinnmästarevägen såldes av oss 2018-05-23. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på Spinnmästarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Annestorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med högt och soligt läge finner ni denna avstyckade gård centralt belägen i Lindome. Boningshuset är från 1916 med mycket av den äldre charmen bevarad.

I entréplan ligger hall, kök, och 2 vardagsrum i fil. Här finns en öppen spis och en vacker kakelugn. Mot söder finns en glasveranda med härligt ljusinsläpp! På detta plan finns även en gästtoalett. En trappa upp finns idag 2 sovrum, arbetsrum, hall samt duschrum. Balkong i söder med fantastik utsikt över nejden! I källaren hittar vi ett äldre badrum, pannrum, matkällare, förråd samt tvättstuga.

I ladugården finns det gott om plats för verksamhet. Här finns en snickarverkstad bevarad samt ett litet stall med äldre boxplats samt spilta, där man tidigare hade hästar. Både bostadshuset samt huvudlängan i ladugården har ett omlagt tak men i övrigt finns det gott om möjlighet för köparen att sätta sin egen prägel på denna mysiga pärla.

Fastigheten har funnit i samma familjs ägo sedan huset byggdes. Nu ges ett unikt tillfälle att även köpa den intilliggande obebyggda tomten, som använts till rasthage och odlingar.

Från huset är det gångavstånd till skola, förskola, Lindome centrum med affärer, buss, Gödebergs gård, det anrika spinneriet, natur, golfbana och mycket mer!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration