Spinnmästarevägen 3

Spinnmästarevägen 3

Slutpris

4 850 000 kr


Annestorp— Lindome— Mölndal

Spinnmästarevägen 3


Slutpris
4 850 000 kr

Annestorp— Lindome— Mölndal

Centralt belägen fastighet med utsikt över nejden

Med högt och soligt läge finner ni denna avstyckade gård centralt belägen i Lindome. Boningshuset är från 1916 med mycket av den äldre charmen bevarad.

I entréplan ligger hall, kök, och 2 vardagsrum i fil. Här finns en öppen spis och en vacker kakelugn. Mot söder finns en glasveranda med härligt ljusinsläpp! På detta plan finns även en gästtoalett. En trappa upp finns idag 2 sovrum, arbetsrum, hall samt duschrum. Balkong i söder med fantastik utsikt över nejden! I källaren hittar vi ett äldre badrum, pannrum, matkällare, förråd samt tvättstuga.

I ladugården finns det gott om plats för verksamhet. Här finns en snickarverkstad bevarad samt ett litet stall med äldre boxplats samt spilta, där man tidigare hade hästar. Både bostadshuset samt huvudlängan i ladugården har ett omlagt tak men i övrigt finns det gott om möjlighet för köparen att sätta sin egen prägel på denna mysiga pärla.

Fastigheten har funnit i samma familjs ägo sedan huset byggdes. Nu ges ett unikt tillfälle att även köpa den intilliggande obebyggda tomten, som använts till rasthage och odlingar.

Från huset är det gångavstånd till skola, förskola, Lindome centrum med affärer, buss, Gödebergs gård, det anrika spinneriet, natur, golfbana och mycket mer!

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
108/62 kvm
Driftkostnad
67 632 kr/år
Tomtarea
1 897 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-05-23

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på spinnmästarevägen såldes av oss 2018-05-23. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på spinnmästarevägen.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Lotta Anteros

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.