Tåbrovägen 93 / Lindome / Mölndal

VÄLSKÖTT OCH MODERNT KEDJEHUS - I BARNVÄNLIGT & POPULÄRT OMRÅDE

Slutpris
4 650 000 kr
Boarea/biarea
130/10 kvm
Driftkostnad
29 768 kr/år
Tomtarea
355 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-02
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på tåbrovägen såldes av oss 2020-09-02. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på tåbrovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindome är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugn återvändsgatan i centrala Lindome har jag äntligen möjlighet att presentera detta trivsamma kedjehus med genomtänkt planlösning som erbjuder fyra fina och lätt möblerade sovrum, två helkaklade och stilrent renoverade badrum fördelat en på varje våningsplan. Samt en praktisk tvättstuga med grovingång.
Köket är smakfullt renoverat och det stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp. Köket erbjuder gott om förvaring och arbetsyta. Dess öppna och sociala planlösning mot matplatsen och vardagsrummet bjuder in till många trevliga stunder med nära och kära.

Njut av två soliga altaner i två olika väderstreck. Parkering och garage intill huset. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område på en återvändsgata med närhet till förskola, skola och kommunikationer.

Detta kedjehus är även ett så kallad Skyddat Köp vilket ökar tryggheten för både köpare och säljare då huset är besiktigat!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lindome

Lindome är en tidigare tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome, belägen 15 km söder om Göteborg.

Lindome centrum

I Lindome centrum finns butiker, mataffär, gym, tandvård, vårdcentral, förskola, skola, bibliotek, sporthall, natur och mycket mer. I närområdet finns även en liten närbutik och Spinneriet som är en historisk byggnad från tidigt 1800-tal. En plats där kreativa och produktiva personer samlats och bedriver butiker, restauranger, serverar god fika och ekologisk, närproducerad mat.

Förskola - skola:

Det finns många olika förskolor och skolor i Lindome. B.la. Sinntorps förskola, Bräcka förskola, Kyrkängens förskola och Valås förskola. Sinntorpsskolan ligger i Lindome. Vi har vår skolskog alldeles bredvid, Lindevi och Bunketorps friluftsområde samt Norra och Södra Barnsjön på gångavstånd. Skolan består av två delar, år F-3 och år 4-9. Amlåsskolan som ligger i Lindome centrum. Med årskurserna 4 -9. På Almåsskolan kan eleverna kan välja musik och idrott som extra tillval utöver sin ordinarie skoltid. Almåsskolans vision är en skola där alla elever trivs och kan inhämta de kunskaper som de behöver för framtiden. Skånhällaskolan, hela barnet hela vägen. På Skånhällaskolan har barnen möjlighet att gå hela sin grundskola från åk F-9. Det ger kontinuitet och trygghet och det finns alltid en vuxen som känner barnet.

Kommunikation:

Från Lindome station går buss 763 och 762 som går via Hällesåker. Buss 761 går via Lindome, Kållered, Mölndal och Göteborg. Buss 760 går från Lindome station och till Varvsvägen i Lindome. Från stationen går tåget åt både Göteborg samt Kungsbacka.

Aktiviteter:

Badsjö: I Lindome ligger Barnsjön som är en populär badsjö med badbryggor och hopptorn. Sandstrand för picknick och trevliga stunder tillsammans med familj och vänner. Golf: Mölndals Golfklubb, 18-hålsbanan ligger vackert belägen i området som kallas Hassungared, strax utanför östra Lindome. Efter en runda är det gott att kunna ta en bit mat eller fika på restaurangen som ligger alldeles intill. Bunketorp: Bunketorp är Lindomes stora område för friluftsliv och motion. Området ligger söder om Hällesåkersvägen mellan Bunketorp och Djursjövägen. Här finns gott om både fina fiskevatten, bärmarker och flera olika uppmärkta slingor.

Liknande bostäder i närheten