Västra Fageredsvägen 19

Västra Fageredsvägen 19

Slutpris

5 110 000 kr


Lindome— Mölndal

Västra Fageredsvägen 19


Slutpris
5 110 000 kr

Lindome— Mölndal

Påkostad och högklassig villa i barnvänligt område

Unikt tillfälle att förvärva en högklassig villa i 2 plan om 154 kvm med en altan om ca 75 kvm, där ingenting har lämnats åt slumpen. Ett mycket representativt boende där design och funktion är i fokus.

Denna villa är perfekt för barnfamiljen med sina 5 rum och kök, två påkostade badrum på var sitt plan, ett exklusivt kök med köksö i öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Stor tvättstuga med gedigen design och funktion samt ett luftigt allrum med tillhörande balkong på ovanvåning. Utgång till den fantastiska altanen finner ni från vardagsrummet som sträcker sig runt gaveln ända ut till framsidan och erbjuder sol hela dagen och kvällen. Lekplatsen ligger precis framför huset som är beläget på en lugn återvändsgata. Fri utsikt över naturen, fruktträdgård i sydöstligt läge, indraget fiber, fristående garage och en isolerad friggebod är bara några av de nämnvärda extra attributen. Garageuppfarten har plats flera bilar och en bil i garaget.

I närområdet finns det för- och grundskolor, härliga promenadslingor, lekplatser, mataffärer samt badsjöar. På bara tre minuter når du E6:an som tar dig både söder och norr ut! Varmt välkommen att se mer av detta fantastiska hus!


Boarea
154 kvm
Driftkostnad
33 300 kr/år
Tomtarea
678 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.