Västra Fageredsvägen 19 / Lindome / Mölndal

Påkostad och högklassig villa i barnvänligt område

Slutpris
5 110 000 kr
Boarea
154 kvm
Driftkostnad
33 300 kr/år
Totalareal
678 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-12
Bostaden är såld!

Denna villa på västra fageredsvägen såldes av oss 2018-10-12. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på västra fageredsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindome är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle att förvärva en högklassig villa i 2 plan om 154 kvm med en altan om ca 75 kvm, där ingenting har lämnats åt slumpen. Ett mycket representativt boende där design och funktion är i fokus.

Denna villa är perfekt för barnfamiljen med sina 5 rum och kök, två påkostade badrum på var sitt plan, ett exklusivt kök med köksö i öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Stor tvättstuga med gedigen design och funktion samt ett luftigt allrum med tillhörande balkong på ovanvåning. Utgång till den fantastiska altanen finner ni från vardagsrummet som sträcker sig runt gaveln ända ut till framsidan och erbjuder sol hela dagen och kvällen. Lekplatsen ligger precis framför huset som är beläget på en lugn återvändsgata. Fri utsikt över naturen, fruktträdgård i sydöstligt läge, indraget fiber, fristående garage och en isolerad friggebod är bara några av de nämnvärda extra attributen. Garageuppfarten har plats flera bilar och en bil i garaget.

I närområdet finns det för- och grundskolor, härliga promenadslingor, lekplatser, mataffärer samt badsjöar. På bara tre minuter når du E6:an som tar dig både söder och norr ut! Varmt välkommen att se mer av detta fantastiska hus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration