Åsenvägen 7

Åsenvägen 7

Slutpris

2 100 000 kr


Målsryd— Borås

Åsenvägen 7


Slutpris
2 100 000 kr

Målsryd— Borås

1,5-plan villa med källare i Målsryd

Varmt välkommen till Åsenvägen 7 och detta inbjudande hus där det mesta är i gott skick. Att förvandla ett hus till ett hem är inte alltid det lättaste, men här finns alla förutsättningar att börja trivas och få den rätta hemkänslan redan när du öppnar dörren för första gången.

Det första som möter dig i huset är en funktionell och praktisk hall med hatthylla och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett rymligt, lättmöblerat och praktiskt vardagsrum och matsal, tre sovrum samt ett trevligt kök med ett praktiskt skafferi med fönster mot tomten, bänkskiva i massivt trä, släta luckor i björk och plats för matbord och stolar. Huset har en praktisk gästtoalett och ett trevligt och funktionellt badrum med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. I källaren finns också en stor, praktisk tvättstuga med tvättmaskin, arbetsbänk, tvättlinor och plats för tvättställning samt en bastu, pannrum och bra förvaring.

Huset står på en stor, lummig och rogivande trädgårdstomt med fruktträd, stora gräsytor, uthus och en fastighet med många soltimmar. Det finns en uteplats samt en inglasad terass tillhörande fastigheten.

I Målsryd ligger dessa populära, omtyckta och trivsamma kvarter. Skansasjön ligger inom gångavstånd och centrala Borås ligger tio minuter bort. Området bjuder även på förskola, skola, busshållplats, trevliga promenadstråk och fina skogspartier. Här på Åsenvägen 7 är det lätt för hela familjen att trivas.
Välkommen till visningen.


Boarea/biarea
150/40 kvm
Driftkostnad
31 598 kr/år
Tomtarea
1 820 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-11-25

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Åsenvägen såldes av oss 2022-11-25. Se alla våra försäljningar i Målsryd samt även på Åsenvägen.

Boka värdering
Per-Anders Haglund, ansvarig mäklare i Borås

Per-Anders Haglund

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.