Mastvägen 6

Mastvägen 6

Slutpris

3 700 000 kr


Sjölyckan— Mariestad— Nyproduktion

Mastvägen 6


Slutpris
3 700 000 kr

Sjölyckan— Mariestad— Nyproduktion

Nyproducerat i vackra Sjölyckan!

Ibland kan alla valmöjligheter inom nyproduktion kännas överväldigande och ett befintligt hus kan locka med sin enkelhet. Nu finns en unik chans att förvärva en blandning med det bästa av båda världar! Här är alla val redan gjorda, huset är målat, tomten är finplanerad och det enda som nu återstår är för kanske just dig att flytta in. Denna nyproducerade enplansvilla har varit Älvshyhus visningshus i området och stod klar i början av 2018.

Bostaden har en trevlig planlösning med stora sociala ytor som direkt välkomnar när man kommer in i entréhallen. Från vardagsrummet vetter flertalet fönster åt väst där Vänern skymtas mellan husen, här finns även ett stort trädäck för härligt umgänge i kvällssolen sommartid. Genomgående är huset inrett i en neutral färgskala med ljusa väggar och ett mörkare parkettgolv. Huset håller en god standard med en mängd tillval så som ledspottar i fönstersmygen, rostfria vitvaror från Electrolux och våtrumsskivor på vägg i såväl toalett/dusch som gästtoalett. Uppvärmning sker med en luft/vattenvärmepump och möjlighet att koppla in fiber finns. På fastigheten finns även ett dubbelgarage om 37 kvm och stor asfalterad yta som uppställningsplats.

Här bor du med närhet till naturen men ändå bara en promenad från centrums utbud av butiker, restauranger och hamnar. Välkommen på visning!


Boarea
129 kvm
Driftkostnad
24 210 kr/år
Tomtarea
1 795 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-12-05

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Mastvägen såldes av oss 2018-12-05. Se alla våra försäljningar i Mariestad samt även på Mastvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.