Adamserud 1 / Mellerud

Stort och ståtligt hus mellan Brålanda och Erikstad

Slutpris
1 875 000 kr
Boarea/biarea
190/90 kvm
Driftkostnad
33 066 kr/år
Totalareal
3 654 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-10
Bostaden är såld!

Denna villa på adamserud såldes av oss 2019-07-10. Se alla våra försäljningar i Mellerud samt även på adamserud

Om du går i säljtankar och bor i närheten av adamserud är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett stort och ståtligt hus i genomgående bra skick. Ett vackert boende i två plan med sociala ytor och källare. Fastigheten har åt samtliga väderstreck lång och vacker utsikt över öppna fält. Solig tomt med såväl morgon- som kvällssol. Ett perfekt läge för dig som vill bo i vacker landsbygd och natur med relativ närhet till centralort med bra utbud i form av butiker, restauranger, caféer och mycket mer. Med ett vackert läge i Mellerud är livet på landet enkelt.

Huset står på en stor tomt med en enklare magasin byggnad.

Bergvärme (2010) & fiber finns indraget. Enskilt avlopp, trekammarbrunn med infiltrationsbädd. Vatten kommer från Grinstads vatten.

Avståndet till: Erikstad är cirka 2,2 kilometer (tre minuter med bil), Mellerud 13,9 km (10 minuter med bil), Vänersborg 30 km (25 minuter med bil) och Vita Sandars camping 16,9 (18 minuter med bil).

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.