Gundlebol 5

Gundlebol 5

Slutpris

750 000 kr


Mellerud

Gundlebol 5


Slutpris
750 000 kr

Mellerud

Nu ges chansen att förvärva ett riktigt mysigt ställe med året runt standard, beläget i en skogsglänta - lugnt, privat och med skogen som närmaste granne.
Skogen intill erbjuder bra svamp- och bärmarker och till närmaste sjö (Örsjön) är det cirka 500 m fågelvägen. Örsjön har bra fiskevatten (fiskekort krävs) och på norra delen finns en fin badplats (Strömmersviks badplats) - dit är det ca 8 km.
I närheten ligger högplatån Kroppefjäll - ett stort område med sjöar, myrar och skogar och ett naturreservat om hela 1 125 hektar.
Till Mellerud som är närmaste lite större samhälle, är det ca 15 km.

Ursprungsdelen av huset uppfördes troligen runt år 1900. En tillbyggnad har senare gjorts och i samband med denna byggdes köket ut och badrummet kom till.
Nuvarande ägare har bland annat installerat godkänt avlopp, byggt om tidigare veranda till sovrum, dragit in fiber och byggt ett separat trädäck i anslutning intill den vedeldade bastun.

Säljs inklusive alla inventarier!

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni upp bildtexten.
Välkomna att boka visning!


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
10 300 kr/år
Tomtarea
1 407 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-13

Mäklarhuset Vänersborg

Denna fritidshus på Gundlebol såldes av oss 2019-05-13. Se alla våra försäljningar i Mellerud samt även på Gundlebol.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.