Snabbvingegatan 5

Snabbvingegatan 5

Slutpris

3 400 000 kr


Hulelyckan— Mölndal

Snabbvingegatan 5


Slutpris
3 400 000 kr

Hulelyckan— Mölndal

Här kan du bygga ditt drömhus för dig och din familj!

Äntligen en ledig tomt med högt läge och fin utsikt! Tomten är inte är knuten till någon speciell husleverantör utan du kan bygga ditt eget drömhus för dig och din familj!

Kommunalt VA finns framdraget till tomtgränsen och i enligt detaljplanen får man bygga en total byggnadsarea om 190 kvm varav 40 kvm komplementbyggnad.
Enbart privatpersoner får köpa fastigheten och den skall bebyggas inom en snar framtid.

Hulelyckan är ett populärt villaområde ca 2,5 km sydöst om Mölndal centrum. Området ligger fint granne med naturen och gångavstånd till närmsta bad i Horsikan eller Södra Långvattnet. Bra service med daghem, låg- och mellanstadieskola i närområdet. För den sportintresserade finns fotbollsplaner och tennishall i området. Härlig natur med många promenadstigar och naturområde. Här finns pizzeria och ICA Nära som är en relativt stor mataffär som har öppet till kl. 20 varje dag. I Mölndals centrum fint ett stort serviceutbud och många affärer bl.a. i den nyöppnade Gallerian.


Tomtarea
847 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
MÖLNDAL SKOGSFLYET 5
Såld
2020-01-22

Mäklarhuset Mölndal

Denna tomt på Snabbvingegatan såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Snabbvingegatan.

Boka värdering

Lotta Anteros

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.