Bågskyttegatan 4 H

Bågskyttegatan 4 H

Slutpris

2 800 000 kr


Jungfruplatsen— Mölndal

Bågskyttegatan 4 H


Slutpris
2 800 000 kr

Jungfruplatsen— Mölndal

ATTRAKTIV 3:A MED BALKONG I MÖLNDALS BÄSTA BRF

ÄNTLIGEN en renoverad, fin trea i Mölndals bästa förening HSB BRF Ängen. På vån 2/3 presenteras nu en ljus, välskött, stor och luftig lägenhet. Med dess låga avgifter, fantastiska innergård, soliga balkongläge och närhet till både centrum och natur så är detta en lägenhet som passar de flesta!

Hallen är stor med en enorm garderobsvägg som ger oerhört god förvaring i bostaden. Köket är totalrenoverat och går i vita/svarta toner med plats för matbord intill fönstret. Två väl tilltagna och fina sovrum varav ett med garderob. Helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin. Vardagsrummet rymmer soffgrupp och matgrupp samt ger fint ljusinsläpp tack vare den stora fönsterväggen. Balkongen når du härifrån och solen lyser på från morgon till kväll.

Med en otrolig natur som nära granne och bara en cykeltur från Göteborgs city är det här något av ett drömläge för många. HSB BRF Ängen är en av Mölndals äldsta och stabilaste bostadsrättsföreningar med låga avgifter och fina traditioner. En mycket populär HSB-förening med nyrenoverade fina gårdar och flera gemensamma lokaler som två festlokaler, bastu och odlingslotter ger hög trivsel.


Boarea
68 kvm
Avgift
2 991 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2020-02-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.