Gladiolusgatan 1 A

Gladiolusgatan 1 A

Slutpris

2 250 000 kr


Broslätt— Mölndal

Gladiolusgatan 1 A


Slutpris
2 250 000 kr

Broslätt— Mölndal

Ljust renoverad tvåa belägen en trappa upp!

Välkommen till denna fina och kvadratsmarta tvåa belägen en trappa upp. Bostaden är omsorgsfullt renoverad 2018 i ljusa toner. Här finns allt man kan tänkas behöva. Ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Stort och ljust vardagsrum där det ryms både soffgrupp samt matbord. Från vardagsrummet når du även balkongen som delvis ligger under tak. Fint sovrum med flera garderober. Välplanerat kök med bra förvaring i lådor och skåp här finns även diskmaskin. Här bor du i centrala Mölndal med bussförbindelse precis utanför dörren. Kort promenad till Mölndals station där både spårvagnar- och tåg går mot både Göteborg och Kungsbacka. I Mölndals innerstad finns flertal restauranger, matbutiker, Mölndals Galleria med flertal butiker. Fina promenad- och löparstråk.

Välkommen med intresseanmälan!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 629 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
En trappa upp (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-01

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Gladiolusgatan såldes av oss 2023-06-01. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gladiolusgatan.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.