Åby Allé 3 / Stallbacken/Centrum / Mölndal

NYPRODUCERAD 3:A MED 2 BALKONGER NÄRA STAN

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
ca 65 kvm
Avgift
3 431 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åby Allé såldes av oss 2019-08-08. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Åby Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stallbacken/Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en välplanerad trea högst upp i huset (hiss finns) med två balkonger, där ni kan välja sol eller skugga efter önskemål. Vill ni bo i en nyproducerad lägenhet med låg avgift, nära stan så är detta rätt för er! Bostaden erbjuder en stor och luftig hall med kapphylla och garderob. I anslutning finner ni det helkaklade duschrummet med tvättmaskin. Vidare in möts ni av ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Lättmöblerat där ni både får plats med större soffgrupp och matgrupp. Utgång till båda balkongerna finner ni härifrån. Den större balkongen vetter åt sydväst, och den mindre åt sydost. Master bedroom är stort med både fyra garderober och ett stort förråd. Det mindre sovrummet är placerat längre ifrån och bidrar till ostördhet.

Gröna omgivningar och lugna gator med centralt läge. Närhet till allt du kan behöva såsom mataffär, butiker, gym, natur, kommunikationer, Sahlgrenska, Göteborg centrum och Mölndals Centrum. Med tåg tar det cirka 11 minuter från Mölndals Centrum till Göteborgs centralstation och med spårvagn tar det cirka 14 minuter till Korsvägen. Gångavstånd till nya Mölndals Innerstad och dess kollektivpunkt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.