Sök Meny
Såld

Mölndal - Balltorp / Ålegårdsgatan 104

STOR 3,5:A - RADHUSKÄNSLA!

Missa inte detta rymliga och härliga boende med radhuskänsla. Mycket fint och ostört läge gränsande till naturen. Entré och mysig nybyggd altan i markplan med själva bostaden på övre plan. Hela lägenheten är välplanerad och ljus med stora fönster. Stort öppet vardagsrum med utgång till fin balkong under tak med sol hela dagen och fritt läge mot skogsparti. Två rymliga ljusa sovrum samt nygjort extra rum ombyggt från den förra klädkammaren. Rymligt halvkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Mycket bra förvaring med stor klädkammare i entréplan, garderober samt extra yttre förråd. Den egna vinden nås med trappstege och är möjlig att inreda (krävs bygglov).

HSB BRF Peppared är en populär och välskött förening. Gröna och lummiga gårdar och fina lekområden. Många välskötta gemensamma lokaler som t.ex. stor festlokal, övernattningsrum, välbesökt gym, stor bastu, fantastisk tvättstuga och ett litet bibliotek. Balltorp är ett barnvänligt område nära naturen men ändå nära till storstadens puls. Här finns 5 förskolor, 2 skolor, servicebutik, fotbollsplan, många lekplatser och mycket natur.

Mycket trevligt boende att trivas i!

Sponsrade länkar
Mölndal / Balltorp
Ålegårdsgatan 104
Slutpris: 2 750 000 kr
Boarea: 91,5 kvm
Avgift: 5 416 kr/mån
Driftkostnad: 983 kr/mån
Rum: 3,5 rum
Våning: 1 & 2
Såld: 2017-03-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Ålegårdsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.