Ålegårdsgatan 104 / Balltorp / Mölndal

STOR 3,5:A - RADHUSKÄNSLA!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
91,5 kvm
Avgift
5 540 kr/mån
Rum
3,5 rum
Såld
2017-03-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ålegårdsgatan såldes av oss 2017-03-22. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ålegårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Missa inte detta rymliga och härliga boende med radhuskänsla. Mycket fint och ostört läge gränsande till naturen. Entré och mysig nybyggd altan i markplan med själva bostaden på övre plan. Hela lägenheten är välplanerad och ljus med stora fönster. Stort öppet vardagsrum med utgång till fin balkong under tak med sol hela dagen och fritt läge mot skogsparti. Två rymliga ljusa sovrum samt nygjort extra rum ombyggt från den förra klädkammaren. Rymligt halvkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Mycket bra förvaring med stor klädkammare i entréplan, garderober samt extra yttre förråd. Den egna vinden nås med trappstege och är möjlig att inreda (krävs bygglov).

HSB BRF Peppared är en populär och välskött förening. Gröna och lummiga gårdar och fina lekområden. Många välskötta gemensamma lokaler som t.ex. stor festlokal, övernattningsrum, välbesökt gym, stor bastu, fantastisk tvättstuga och ett litet bibliotek. Balltorp är ett barnvänligt område nära naturen men ändå nära till storstadens puls. Här finns 5 förskolor, 2 skolor, servicebutik, fotbollsplan, många lekplatser och mycket natur.

Mycket trevligt boende att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration