Sök Meny
Såld

Mölndal - Balltorp / Ålegårdsgatan 104

STOR 3,5:A - RADHUSKÄNSLA!

Missa inte detta rymliga och härliga boende med radhuskänsla. Mycket fint och ostört läge gränsande till naturen. Entré och mysig nybyggd altan i markplan med själva bostaden på övre plan. Hela lägenheten är välplanerad och ljus med stora fönster. Stort öppet vardagsrum med utgång till fin balkong under tak med sol hela dagen och fritt läge mot skogsparti. Två rymliga ljusa sovrum samt nygjort extra rum ombyggt från den förra klädkammaren. Rymligt halvkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Mycket bra förvaring med stor klädkammare i entréplan, garderober samt extra yttre förråd. Den egna vinden nås med trappstege och är möjlig att inreda (krävs bygglov).

HSB BRF Peppared är en populär och välskött förening. Gröna och lummiga gårdar och fina lekområden. Många välskötta gemensamma lokaler som t.ex. stor festlokal, övernattningsrum, välbesökt gym, stor bastu, fantastisk tvättstuga och ett litet bibliotek. Balltorp är ett barnvänligt område nära naturen men ändå nära till storstadens puls. Här finns 5 förskolor, 2 skolor, servicebutik, fotbollsplan, många lekplatser och mycket natur.

Mycket trevligt boende att trivas i!

Sponsrade länkar
Mölndal / Balltorp
Ålegårdsgatan 104
Slutpris: 2 750 000 kr
Boarea: 91,5 kvm
Avgift: 5 416 kr/mån
Driftkostnad: 983 kr/mån
Rum: 3,5 rum
Såld: 2017-03-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Ålegårdsgatan