Ålegårdsgatan 273 / Balltorp / Mölndal

Idylliskt gavelradhus om hela 134 kvm i populära Balltorp!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea/biarea
122,5/12 kvm
Avgift
8 239 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-10-18
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ålegårdsgatan såldes av oss 2017-10-18. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ålegårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymligt och naturnära bostadsrättsradhus med idylliskt gavelläge i populära och barnvänliga Balltorp! Detta karaktäristiska hus spänner över 134 kvm med 5 rum, 2 badrum varav ett med bastu, kök med all tänkbar utrustning, stort vardagsrum, separat tvättstuga, rymlig klädkammare, underbar uteplats på framsidan i sydvästläge med sol från tidig eftermiddag till sen kväll, gräsmatta på baksida, en stor vind om ca 30 kvm och p-plats samt garage i länga . Ett hus med sociala ytor för den stora familjen att trivas i med lekpark och skola ett stenkast ifrån. Läget på huset är optimalt då det dels är på gaveln vilket ger ett enskilt intryck, samt att det inte är någon byggnad framför vilket gör att skogen blir er närmsta granne. Som pricken över i:et för kalla vintrar finns en vacker kakelugn som höjer mysfaktorn. Huset har renoverats löpande och har nyligen fått ett nytt tak.

Barnväldigt och trevligt område nära naturen, förskola, skola, affär, fotbollsplan, golfplan samt goda bussförbindelser till Göteborg. Aktiv och god förening som i dagsläget diskuterar om avgiftssänkning.

Denna bostad tar livskvaliteten för dig och din familj till en helt ny nivå. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration