Ålegårdsgatan 177

Ålegårdsgatan 177

Slutpris

4 700 000 kr


Balltorp— Mölndal

Ålegårdsgatan 177


Slutpris
4 700 000 kr

Balltorp— Mölndal

Insynsskyddad villa med hörntomt i barnvänligt område

I ett lugnt och barnvänligt område finner ni denna insynsskyddande suterrängvilla med hörntomt. Här finns allt ni kan tänkas behöva, inte minst en fin trädgård och en fantastisk uteplats som sträcker sig längst hela fasaden från syd till väst som vetter mot naturen. Ni välkomnas av en mysig uteplats på framsidan med separat förråd. På bottenplan finns tre väl tilltagna sovrum, stort allrum och duschrum. En trappa upp finner ni en öppen våning med sociala ytor, perfekt för den stora familjen. Ni välkomnas av en rymlig hall, ett stort vardagsrum i anslutning till uteplatsen och en stor matsal som tidigare använts som sovrum. Det ljusa köket är rymligt med gott om arbetsyta och plats för matbord intill fönstret som vetter mot innergården. Köket är utrustat med nyare vitvaror och har dessutom en läcker bänkskiva i granit. Badrummet på övre plan är helkaklat med badkar. Intill badrummet finns en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och utrymme för att lufttorka kläder.

Trädgården och uteplatsen går längst husets långsida ända ut till gaveln, där ni får chansen att välja sol eller skugga efter önskemål. När ni kliver ut till altanen via vardagsrummet så möts ni av ett stor träaltan med plats för lounge-möbler, grill, solstolar med mera. Intill finns även ett litet förråd där man kan förvara gräsklippare och dylikt. Detta gavelhus ger er en insynsskyddad uteplats med naturen som närmaste granne.

Området är bilfritt, endast ett stenkast från lekplats och det tar bara någon minut till parkering och garage. Garage med elport och loft ingår i samfällighetsavgiften. Likaså gratis parkeringsplatser för de boende samt gäster. Busshållplatsen ligger dryga 400m ifrån och bussen tar er enkelt in till Göteborg centrum på ca 30 min. Förskolor och skolor endast några minuter bort med gångavstånd. I området är promenad- och löpstigar oändliga och tar er till bl.a badplatser och Hills Golfklubb. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska hus. Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
109/16 kvm
Driftkostnad
35 304 kr/år
Tomtarea
299 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2017-09-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.