Ålegårdsgatan 231 / Balltorp / Mölndal

RADHUSKÄNSLA I MYSIGA BALLTORP

Slutpris
2 135 000 kr
Boarea/biarea
66/9 kvm
Avgift
4 308 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
-1 av 2
Såld
2018-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ålegårdsgatan såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på ålegårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en mysig 2-3 rummare om totalt 75 kvm i populära och barnvänliga Balltorp. Bostaden ligger ostört från trafik på återvändsgata med en uteplats om hela 19 kvm i soligt sydvästläge. Välskött HSB-förening och smidig kollektivtrafik till Göteborg!

Rymlig hall, helkaklat badrum, separat tvättstuga, stort ljust kök, vardagsrum med utgång till den stora altanen, ett väl tilltaget sovrum med garderober och ytterligare ett sovrum/förråd som rymmer dubbelsäng och förvaring.

Här bor man lantligt men nära stan i ett gemytligt område med många skolor och lekplatser i närheten. Goda kommunikationer och mycket naturområden. Till Mölndals centrum tar det endast några minuter med bil. Många av dessa registrerade 2:or används som 3:or då extrarummet/förrådet är tillräckligt stort att tillåta detta. Välkommen på visning av denna fina lägenhet som ger dig alla förutsättningar för ett bekvämt och naturnära liv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration